LEK ZA RAK NE POSTOJI: Ma ko šta tvrdio uvek idite kod lekara
Stručnjak koji tvrdi da ima lek za rak, Foto: Novi.ba

pazite se

LEK ZA RAK NE POSTOJI: Ma ko šta tvrdio uvek idite kod lekara

Uvek se konsultujte sa lekarima umesto da gledate sve i svašta

Objavljeno: 17:35h

Po internetu se mogu pronaći brojne teorije o lekovima za rak. Jedna od njih je ona dr Leonarda Kolvela.

Video snimak na kojem govori o "lečenju raka" je viralan više od deceniju.

Šta god ko govorio, lek za rak do dan danas nažalost nije otkriven.

Ako imate kiseo organizam, brzo pomozite neutralizaciji kiselosti. Telo na prehladu reaguje hiperprodukcijom kiselina , kao i kod žena za vreme menstrualnog ciklusa. Šećer je kradljivac baznosti jer prilikom razgradnje troši kalcijum, stoga ljudi koji uzimaju puno slatkiša često imaju nedostatak kalcijuma. Preopterećenost kiselinama, organizam neutrališe mineralima , a to su kalcijum , magnezijum, kalijum, gvožđe, cink i drugi .

Sistem za varenje je složeni mehanizam, s nizom hemijskih reakcija koje se smjenjuju i u kojima kiseline imaju vrlo važnu ulogu. Kiseline u organizam dospijevaju hranom, ali određene kiseline proizvode jetra , pankreas i želudac . Za dobru probavu, za izlučivanje štetnih i nepotrebnih materija bez fermentacije i nadutosti, stomačni i crijevni sadržaj trebaju da imaju uravnoteženu pH vrednost . Rešenje je jednostavno - treba smanjiti upotrebu kiselih namirnica u korist baznih, koje odlično pogoduju probavnom sistemu, a dobrodošla pomoć će biti i svakodnevna upotreba alkalne vode dobijene procesom jonizacije iliti jonsko srebro.

Šta dakle jesti, a šta izbegavati ?

JESTI:

Svo sveže voće

Sve sveže zelene salate

Sve klice

Svo povrće ( sirovo ili kuhano )

Badema ili suncokretove semenke ( potopljene )

Jabukovo sirće

Kukuruz na klipu

Urme

Suvo voće ( bez sumpora )

Svježe bobičasto voće

Sveže osušeno začinsko bilje

Sokovi od svežeg sirovog voća

Sokovi od svežeg sirovog povrća

Beli luk

Surutka od kozjeg mleka

Zelena hrana ( alge , spirulina , Chlorella )

Biljni čajevi ( bez kofeina )

Med

Limun

Bob

Organski javorov sirup

Lubenice i dinje

Proso

Sirova presovana ulja od: avokada, kokosa, lana, grožđa, maslina , bojadistarskog bodlja, šafrana i suncokreta

Krompiri

Kuinoa

Suho grožđe

Kiseli kupus ( bez soli )

Morsko povrće ( dobro isprano )

IZBJEGAVATI:

Heb

Kolače

Konzervirano voće i povrće

Sve pahuljice

Čokolada

Kafa i kofein

Mliječni proizvodi

Jaja

Hrana pripremana na ulju

Meso, riba, živina, školjke

Nikotin

Testenine

Kokice

Kupovni sokovi

Prerađena hrana + sol ( uključujući morsku, keltsku i himalajsku )

Soja

Beli i prerađeni šećer

Veštački zaslađivači

Čajevi s kofeinom

Sirće ( osim jabukovog )

Veštačke supe

Dr. Koldvel nije jedini doktor u svijetu koji govori da je kiselost organizma uzročnik mnogih hroničnih bolesti, ali i glavni uzročnik raka.

Problem je u tome što je sva hrana današnjice nevjerovatno kisela i velika ekspanzija raka i drugih bolesti planula je sa masovnom upotrebom rafinisanog šećera i prerađene hrane. Do tada je stepen oboljevanja od raka bio mnogo manji.

Većina karcinoma danas je uzrokovana kiselošću, a samo mala promena u ishrani i prelazak s kiselog na bazni organizam pravi je udarac na rak, ali ujedno i pobeda raka. Te informacije se naravno kriju jer tako se u pitanje dovode mnoge industrije, od prehrambene do farmaceutske industrije koje žive od raka i drugih navodno neizlečivih bolesti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.