POČNITE ŠTO PRE DA PIJETE OVAJ NAPITAK: Vaš organizam će PUCATI OD ZDRAVLJA I ENERGIJE! (RECEPT)
Ovo je čudno, ali deluje, Foto: Printscreen

deluje uvrnuto ali šljaka

POČNITE ŠTO PRE DA PIJETE OVAJ NAPITAK: Vaš organizam će PUCATI OD ZDRAVLJA I ENERGIJE! (RECEPT)

Biber voda je jedno od najboljih pića koje možete konzumirati ako želite da izgubite kilograme i oslobodite se određenih bolesti

Objavljeno: 11:01h

Prema poslednjim istraživanjima, postoji jedno piće na ovoj planeti koje jednostavno može odagnati sve bolove i rešiti mnoge zdravstvene probleme – a to je “biber voda“.

Biber voda je jedno od najboljih pića koje možete konzumirati ako želite da izgubite kilograme i oslobodite se određenih bolesti. Voda sa biberom se konzumirala u drevnoj Indiji i poznato je da pomaže u izgradnji jakog imuniteta. Biber voda takođe leči bolesti poput dijabetesa i prema nekim istraživanjima, ima moć i da izleči rak. Kako pripremiti biber vodu?

U posudu sipajte dve šolje vode za piće. Dodajte dve kašičice bibera u prahu. Pustite vodu sa biberom da proključa na srednje jakoj temperaturi. Dodajte malo soli i jednu ili dve ružine latice. Procedite vodu i konzumirajte dok je još topla, piše 24 sata.hr. Evo nekoliko razloga zbog kojih treba da pijete 1 čašu ove biber vode dva puta u toku dana, svaki dan.

Daje vam energiju Vodu sa biberom je zdravo da pijete i tokom leta. Kada ste umorni i osećate da vam nedostaje energije, jedna čaša vode sa biberom će vam pomoći da povratite energiju.

Sprečava zatvor Zatvor je čest problem sa kojim se mnogi ljudi suočavaju tokom leta. Da biste sprečili zatvor, trebalo bi da pijete ovu zdravu vodu dva puta u toku dana.

foto: Printscreen

Može da spreči dehidraciju Do dehidracije može doći zbog mnogih zdravstvenih problema. Kada su organi u telu dehidrirani, telo polako počinje da gubi svoju snagu. Dehidracija se može sprečiti ako pijete ovu biber vodu jednom ujutru i jednom pre spavanja.

Biber voda pomaže u mršavljenju Kada želite da smršate, najbolje rešenje je da pijete biber vodu. Pošto je ovo piće začinjeno na prirodan način, vaše telo će moći da sagori više kalorija u manjem vremenskom periodu.

Voda sa biberom je dobra za vaše kosti Ukoliko patite od bolova u kostima ili imate slabe kosti, pijte biber vodu dva puta u toku dana. Ova voda može da zaštiti vaše kosti. Mnoge bolesti poput raka i dijabetesa mogu se sprečiti ukoliko pijete vodu sa biberom dva puta u toku dana. Biber voda je zdrava za metabolizam i imunitet, pa se potrudite da ovo postane vaša dnevna rutina.

BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 04.03.2019.

(Espreso.co.rs/Bktvnews)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.