REŠITE SE KAMENA U BUBREGU ZA 10 DANA: Poznata doktorka je OTKRILA RECEPT koji će učiniti ČUDO ZA VAŠE ZDRAVLJE!
Lako je dostupno i zdravo..., Foto: Printscreen

medicina iz špajza

REŠITE SE KAMENA U BUBREGU ZA 10 DANA: Poznata doktorka je OTKRILA RECEPT koji će učiniti ČUDO ZA VAŠE ZDRAVLJE!

Proso je slatkastog ukusa. Ova žitarica se preporučuje svima jer opskrbljuje telo s mnoštvom korisnih sastojaka

Objavljeno:

Kamen u bubregu može biti vrlo neprijatan i nezdrava ishrana (unos velikih količina soli i masti) doprinosi njegovoj formaciji. Ovaj problem se može rešiti na prirodan način, koristeći ovo piće koje je vrlo jednostavno napraviti i potrebna su samo dva sastojka.

Sastojci: – 2 litre vode – proso

Proso je slatkastog ukusa. Ova žitarica se preporučuje svima jer opskrbljuje telo s mnoštvom korisnih sastojaka. Sadrži čak 15 posto belančevina, što ga čini namirnicom za vegetarijance. Proso je i izvor minerala, jer u njemu ima gvožđa, mangana, fosfora i kalijuma. Osim što je odgovoran za izgradnju kostiju i zubi, fosfor je potreban za rast ćelija. Ovaj mineral ublažava i tegobe s astmom.

Osim toga, magnezijum pomaže pri snižavanju krvnog pritiska. Proso sadrži i fitohemikalije, uključujući fitinsku kiselinu. Ova žitarica pripada alkalnoj grupi namirnica, što ga čini probavljivim i deluje umirujuće. Smatra se da proso čisti organizam, reguliše probavu i jača imunitet. Preporučuje se u slučajevima povećanog fizičkog i psihičkog napora.

Priprema Proso stavite u toplu vodu i pustite da stane preko noći. Ujutru stavite u posudu i kuvajte u 2 litre vode. Pokrijte i promešajte uveče, iscedite vodu u flašu i zatvorite. Pijte barem jednu šolju ovog pića 10 do 15 dana.

Napomena: Nemojte izbacivati proso zato što je veoma zdrav i nutritivan, ali stavite ga na kuvanje sa 3 šolje vode 15 minuta. Napravite kašu koju ćete jesti sa medom ili suhim voćem.

BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 03.03.2019.

(Espreso.co.rs/Novi)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.