DA VAS ZAOBIĐU NAJTEŽE BOLESTI: Recept poznate doktorke za izbacivanje TOKSINA iz tela je SPAS U ZADNJI ČAS
Prema njenim rečima, on je toliko moćan i toliko dobro izbacuje otrove iz tela, da je redovnom konzumacijom čak moguće sprečiti rak, Foto: Shutterstock

neverovatno

DA VAS ZAOBIĐU NAJTEŽE BOLESTI: Recept poznate doktorke za izbacivanje TOKSINA iz tela je SPAS U ZADNJI ČAS

Prema njenim rečima, on je toliko moćan i toliko dobro izbacuje otrove iz tela, da je redovnom konzumacijom čak moguće sprečiti rak

Objavljeno:

Doktorka Viktorija Semjonova je poznati stručnjak za prirodno lečenje, a ovom prilikom podelila je svoj recept za radikalno čišćenje creva.

Prema njenim rečima, on je toliko moćan i toliko dobro izbacuje otrove iz tela, da je redovnom konzumacijom čak moguće sprečiti rak.

Sastojci:

– 500 g šargarepa

– 500 g cvekle

– šaka suvih kajsija

– šaka suvog grožđa

– kašika meda

Priprema:

Povrće sitno iseckajte i stavite u neoštećeni lonac. Prelijte ključalom vodom tako da voda bude dva prsta iznad povrća. Dodajte po jednu šaku seckanih suvih kajsija i suvog grožđa. Stavite lonac na vatru da voda proključa. Čim provri, skinite lonac sa ringle.

Kad se malo ohladi, dodajte jednu kašiku meda i ostavite da odstoji poklopljeno 12 sati na hladnom i suvom mestu. Nakon toga tečnost dobro procedite. Tečnost pijte, a ostatak možete da iskoriste u pripremi jela. Čuvajte u frižideru.

Primena:

Ova količina biće vam dovoljna za dva dana. Pijte po pola čaše (1-1,5 dl) tri puta dnevno pre obroka.

Čišćenje creva pomoću ovog recepta trebalo bi da traje mesec dana. Nakon toga, creva su preporođena. Ova tečnost korisna je za lečenje raka, ali i za preventivu.

Za najbolji efekat idealno bi bilo da su svi sastojci organskog porekla.

BONUS VIDEO:

DR KURIR SA PROF. DR VLADIMIROM BANČEVIĆEM, SPEC. UROLOGIJE VMA: O urinarnim infekcijama i kako se sačuvati od njih? (KURIR TV UŽIVO)

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.