JELA JE SEMENKE LANA SA JOGURTOM SVAKO JUTRO: Posle dve nedelje NIJE MOGLA DA VERUJE!
Semenke lana su veoma zdrave, Foto: Profimedia

zdravlje

JELA JE SEMENKE LANA SA JOGURTOM SVAKO JUTRO: Posle dve nedelje NIJE MOGLA DA VERUJE!

Baš se iznenadila kad je videla rezultate

Objavljeno:

Žena je odlučila da napravi eksperiment sa semenkama lana i jogurtom. Ono što joj se dogodilo, iznenadilo je svakoga...

- Kada sam bila mlađa uopšte nisam vodila računa o tome šta jedem, niti sam posebno uživala u hrani. Međutim, u studentskim danima sam počela da jedem mnogo brze hrane, grickalica. Kada sam počela da radim i odselila se od roditelja, tada su tek počeli problemi. Željela sam da pripazim šta jedem, ali bio mi je problem da nađem vremena, da se organizujem i da nađem volje.

Tada su već kilogrami počeli da se gomilaju, a moj organizam je sve teže podnosio lošu hranu. Znala sam da moram nešto da promenim... kao i svi drugi u eri kompjutera, odlučila sam da potražim na internetu rešenje za svoj problem.

Nisam ljubitelj jabukovog sirćeta i limuna, pa mi takvi recepti nisu bili interesantni, ali sam zato našla i jedan recept sa lanom!

Nikada pre nisam jela te čudne semenkice i nisu mi izgledale posebno privlačno... Ipak, odlučila sam da probam! Recept po kome se one ostave preko noći pa se jedu kao neka sluzava masa ujutru nije dolazio u obzir.

Zbog toga sam kupila mleveni lan, jer on može lako da se svari, za razliku od celih semenki, a možete da ga nađete u bilo kojoj bolje opremljenoj prodavnici i zdravoj hrani. Svakog jutra sam jela šolju jogurta sa kašikom mlevenog lana i ubrzo sam primetila da mi je stolica redovnija, stomak manje naduven, a gasovi više nisu bili problem.

Ne samo to, posle dve nedelje sam bila prijatno iznenađena kada sam stala na vagu i shvatila da sam izgubila dva kilograma!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.