Ceo život ga kupujete, a ne znate kako se PRAVILNO JEDE pomfrtit iz fast-fuda: DETALJ NA KUTIJI ima funkciju!
Pomfrit, ilustracija, Foto: Reddit/jackruby1123

HIT!

Ceo život ga kupujete, a ne znate kako se PRAVILNO JEDE pomfrtit iz fast-fuda: DETALJ NA KUTIJI ima funkciju!

Tvit je podeljen 296 puta i prikupio preko 700 lajkova, a fanovi su naveliko komentarisali. Dok su jedni izražavali oduševljenje, bilo je i onih skeptičnih

Objavljeno:

Za sve okorele ljubitelje pomfrita ovo će biti pravo prosvetljenje. Nikad vam nije palo na pamet da ga jedete ovako, a toliko je logično!

Najpopularniji lanac restorana brze hrane prepun je tajni, koje iz dana u dan izlaze na videlo. Ovoga puta je neko "raskrinkao" njihovu kutiju za pomfrit koju koriste gotovo svi fast-fudovi. Ali izgleda ne na pravi način.

- Jeste li znali da zalizak na kutiji zapravo ima svrhu? - kratko je napisao korisnik na Tviteru i priložio fotografiju na kojoj istiska kečap upravo na to postolje.

Tvit je podeljen 296 puta i prikupio preko 700 lajkova, a fanovi su naveliko komentarisali. Dok su jedni izražavali oduševljenje, bilo je i onih skeptičnih.

“Laž!”, ogorčeno je zaključio jedan korisnik Tvitera i rekao da njegova kutija nije imala takav zalizak. Iz "Daily Mail-a" su kontaktirali upravu slavnog lanca brze hrane, ali njihov odgovor još nije stigao.

Da li vama ovakav način konzumiranja pomfrita zvuči logično?

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.