SEDAM DANA JE ZA DORUČAK JELA 3 JAJA: Rezultati su neverovatni, DOGODILO JOJ SE NEŠTO SJAJNO!
Za jaja se odlučila zato što su bogata proteinima, i sadrže vitamine, Foto: Profimedia

o ishrani

SEDAM DANA JE ZA DORUČAK JELA 3 JAJA: Rezultati su neverovatni, DOGODILO JOJ SE NEŠTO SJAJNO!

Kaže da je osim toga zbog ovakvog doručka svako jutro imala i deset minuta vremena za sebe!

Objavljeno:

Stefani Ečelkamp je primetila kako ne oseća glad već u 10 sati ujutro, a taj osećaj je zahvaljujući tome što za doručak jede banau i jabuke.

Ova žena je odlučila da promeni navike i svako jutro za doručak pojede tri jaja. Rezultate je opisala je u članku koji je objavljen na stranici Organic life.

”Ujutro u žurbi uglavnom pojedem samo bananu ili jabuku. Primetila sam da me tako doručak čini nervoznom i počnem da osećam glad pre ručka. Zato sam odlučila da promenim navike i zadala sam sebi zadatak”, sedam dana ću svako jutro pojesti po tri jaja – počela je Stephani svoju priču.

Za jaja se odlučila zato što su bogata proteinima, i sadrže vitamine D, E i B 12 te su bogata mineralima, a još su i jeftina u odnosu na druge zdrave namirnice.

”Aktivna sam osoba, jedem poprilično zdravu hranu i zaključila sam kako su tri jaja svako jutro idealan izvor proteina koje sam počela da unosim u organizam” , dodaje Stefani i kaže kako joj je uobičajeni način pripreme jaja brzo dosadio i odlučila je da malo začini svoj obrok sa jajima.

Tako je u kajganu dodala kukuruz i grašak. Dan posle je dodala u tu kombinaciju i avokado i korijander, a treći dan je jajima dodala i kelj. Priznaje da to nije bila baš ukusna kombinacija, ali je preživela. Shvatila je da joj ništa ne sme biti izgovor za preskakanje doručka.

”Pre svega više nisam bila gladna već u deset ujutro nego sam bez kruljenja u želucu dočekala vreme ručka. Zbog toga sam se i lakše mogla usredsrediti na posao, jer nisam razmišljala o gladi i nisam bila nervozna niti sam imala potrebu da pijem kafu”, otkrila je Stefani prednosti koje joj je doneo doručak sa tri jaja.

Kaže da je osim toga zbog ovakvog doručka svako jutro imala i deset minuta vremena za sebe.

Bonus video

(KURIR TV) URME SU NAJZDRAVIJE VOĆE NA SVETU: Pogledajte deset razloga i ZAŠTO!

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.