UKOLIKO IMATE BOLOVE NA OVIM MESTIMA, ALUMINIJUMSKA FOLIJA ĆE POMOĆI ZA NEDELJU DANA: Trik je u NAČINU STAVLJANJA!
Bolovi se leče lako uz foliju!, Foto: Shuterstock

VRLO JE JEDNOSTAVNO

UKOLIKO IMATE BOLOVE NA OVIM MESTIMA, ALUMINIJUMSKA FOLIJA ĆE POMOĆI ZA NEDELJU DANA: Trik je u NAČINU STAVLJANJA!

Koristi se obična aluminijska folija, stavlja se na bolno mesto i pričvršćuje se flasterom ili zavojem!

Objavljeno: 12.01.2019. 09:41h
  • 19

Pored toga što je dobra za pripremu hrane u rerni i čuvanje ostataka hrane, pokazalo se da je folija kao lek dobra za lečenje nekih zdravstvenih tegoba…

Ako vas muče bolovi u vratu, leđima, ramenima, kolenima, ili imate bol u peti “petni trn” koji onemogućava da se oslonite na nju, možete staviti na bolno mesto aluminisku foliju. Na vaše iznenađenje i sreću, nakon nekog vremena, bolovi jednostavno nestaju.

Stvar je u tome što biotokovi koji prolaze kroz naš organizam u biološki aktivnoj tački, odražavaju se i vraćaju natrag na meridijan, odakle su i izašli. To veoma blagotvorno deluje na oboljeli organ, sa kojim je ovaj meridijan povezan. Na ovaj način lako se odstranjuju problemi, bolovi koji su vam poprilično dosadili. Ovaj način lečenja odavno se praktikuje kod Kineskih i Ruskih lekara, a opisan je i u delima psihoterapeuta Vilhelma Rejha.

Kako nam može pomoći aluminijska folija?

 

Koristi se obična aluminijska folija, stavlja se na bolno mesto i pričvršćuje se flasterom ili zavojem. Lečenje aluminijskom folijom se primenjuje kod svih vrsta bolova u vratu (vratna osteohondroza), leđima, rukama, nogama, zglobovima, kod išijasa, petnog trna, reumatoidnog artritisa, reume, kao i mnogih drugi oboljenja.

Na isti način leče se čak postoperativni ožiljci na mestu hirurškog reza. Postižu se i dobri rezultati u lečenju gihta. Veliki prst umotava se folijom i pričvršćuje se zavojem.

Kineski lekari sprovođenje terapije folijom preporučuju u toku 10-12 dana. Svaki dan treba da pričvršćujete foliju na bolno mesto i da držite ceo dan ili noć. Posle napravite pauzu 1-2 tjedna i po potrebi ponavljajte tretman. Folija poseduje moćno protuupalno delovanje.

Uz njenu pomoć možete uspešno lečiti prehladu. Za to je potrebno da umotate stopala folijom u 5-7 slojeva, a između svakog sloja stavite papir ili pamučnu tkaninu. Držite taj oblog oko sat vremena. Posle skinite i stavite ponovo posle 2 sata, na sat vremena. Opet napravite pauzu i stavite treći put. Vreme lečenja traje nedelju dana.

Bonus video:

(Espreso.rs / Narodnilijek.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media