JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA: Ovo je NOVAKOV ŠAMPIONSKI DORUČAK od kog je JAKO MOĆAN!
Ljubav na usta ulazi, Foto: Filip Plavčić

sad znamo i mi

JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA: Ovo je NOVAKOV ŠAMPIONSKI DORUČAK od kog je JAKO MOĆAN!

Brusketi bez hleba? Može. Umesto hleba krompir

Objavljeno: 13:37h

Recept za savršene bruskete dala nam je Jelena Đoković, supruga svetskog broja jedan, a ono što nas je najviše iznenadilo jeste da ona za njihovu pripremu uopšte ne koristi hleb već jednu od namirnica koju svi imamo u našoj kuhinji - krompir!

- Brusketi bez hleba? Može. Umesto hleba krompir, napisala je supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

Ono što možemo reći za ove bruskete jeste da su mnogo ukusniji od onih klasičnih koji se prave na uobičajeni način. Krompir je namirnica koju obožava većina ljudi u Srbiji i odlično se slaže sa paradajzom koji je ovom jelu savršen prilog.

Potrebno je da isečete krompir na kriške, prepečete ga u rerni, a kao prilog možete da koristite iseckan paradajz i druge namirnice i začine po želji.

Pustite mašti na volju, pa kao prilog dodajte i malo slanine ili šunke, kačkavalj ili mocarelu. Pazite na kaloričnost brusketa i držite se zdravih namirnica.

BONUS VIDEO:

SVI JE PROZIVAJU DA JE PREMRŠAVA, A NIKOLIJA STAVILA TAČKU NA PRIČE: Jovanovićeva pokazala šta radi, pa poslala JASNU poruku! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.