Ušla je u 7. deceniju života a IZGLEDA DUPLO MLAĐE: Nikada nisam na dijeti, samo NE JEDEM OVO! (FOTO)
Seksi žena, Foto: novi.ba

Jasmina se ne pridržava nikakve određene dijete

Ušla je u 7. deceniju života a IZGLEDA DUPLO MLAĐE: Nikada nisam na dijeti, samo NE JEDEM OVO! (FOTO)

Ona je svojevremeno u jednom intervjuu otkrila neke od svojih tajni lepote i mladolikosti

Objavljeno: 18:03h

Francuskinja Jasmina Rosi ima 63. godine, i jedna je od retkih manekenki koju u tim godinama angažuju modne kuće za prezentaciju svoje dizajnerske garderobe, posebno kupaćih kostima.

Jasmina, koja je odrastala na ostrvu Korzika, uspela je tokom godina da zadrži mladolik izgled i vitko telo sa savršeno definisanim mišićima, dok je na licu primjetna pokoja diskretna bora. Njena lepota je prirodna, a ova dama je zagovornik zdravog načina života koji uključuje organsku ishranu, fizičku aktivnost ali i korišćenje prirodnih ulja.

Ona je svojevremeno u jednom intervjuu otkrila neke od svojih tajni lepote i mladolikosti. Lepa manekenka je odrastala na ostrvu Korzika i tvrdi da je oduvek jela organsku hranu, mnogo pre nego što je ona postala trend u svetu. Ona zagovara život u simbiozi sa telom i prirodom, i ističe da je važno usvojiti zdrav način života. Kako je rekla, nikad nije uzimala nikakve lekove, a njena ishrana se sastoji od svežih organskih proizvoda (povrće, voće, žitarice, jaja i riba).

Jasmina se ne pridržava nikakve određene dijete, dok joj je omiljena voćka avokado koju konzumira svakog dana jer je bogata vlaknima, bakrom, folnom kiselinom, vitaminima E,C, B5 i B6.

Supermodel ne pije gazirana pića niti industrijske sokove i prestala je da konzumira alkohol od perioda kada je ušla u menopauzu. Kada je reč o kafi, ona je obogaćuje kokosovim uljem i žumancetom.

“Koristim razna ulja u ishrani, ali ih koristim i na koži. Stavljam uljanu repicu na svoju kožu. Piling radim jednom nedjeljno koristeći devičansko maslinovo ulje i šećer, a jedem avokado svakog dana i organsko meso”, otkrila je Francuskinja.

Kada je reč o vežbanju, Rosi ima trening svakog dana, omiljeni su joj joga i šetnja pored mora. Za oblikovanje tela radi čučnjeve i trbušnjake, kojim postiže atletski izgled.

Ova dama, koja je inspiracija mnogim ženama, savetuje svima da prihvate svoje telo i sve prirodne karakteristike, umesto da ih skrivaju. Kaže da danas se oseća srećnije i bolje u svojoj koži nego kada je imala 20 godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.