ZDRAVLJE U TEGLI: JEDINI proizvod koji uklanja VIRUSE, GLJIVIČNE INFEKCIJE i BAKTERIJE, sve u jednom!
Pčelama je potrebno propolis da se zaštiti, Foto: Novi.ba

lek iz prirode

ZDRAVLJE U TEGLI: JEDINI proizvod koji uklanja VIRUSE, GLJIVIČNE INFEKCIJE i BAKTERIJE, sve u jednom!

Može se konzumirati na najrazličitije načine: može se žvakati, dodati mleku ili se koristi u obliku spoljne ili unutrašnje tinkture.

Objavljeno:

Mešanje zajedno sa digestivnim enzimom pčela sa smolnim supstancama proizvedenim od biljke stvara adhezivnu supstancu zvanu propolis. Pčelama je potrebno propolis da se zaštiti i očiste svoje košnice i sate, dok ih ljudi mogu koristiti u medicinske svrhe.

Uprkos činjenici da nam je propolis poznat milenijumima, savremena medicina je i dalje u procesu otkrivanja korisnih svojstava. Može se konzumirati na najrazličitije načine: može se žvakati, dodati mleku ili se koristi u obliku spoljne ili unutrašnje tinkture.

Lekovita svojstva propolis tinkture

Oralna potrošnja tinkture propolisa pomaže u jačanju imunološkog sistema, smanjenju upale, a takođe funkcioniše kao antioksidant. Opseg koristi je i dalje širi kada se propolis koristi spolja: može dezinfikovati i zarastati rane, regenerisati kožu, anestetizovati i uništiti gljivične infekcije.

Lekari propisuju propolis za mnoge različite bolesti i stanja, uključujući i pomoć za lečenje tonzilitisa, faringitisa, sinusitisa, otitisa, traheitisa, bronhitisa i pneumonije, kao i uklanjanja brojnih virusnih infekcija.

Takođe se koristi za sve vrste zubnih problema, u ginekologiji, pa čak i za prevazilaženje bolesti želuca.

Bonus video:

Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.