TRETMAN KOJI ČINI ČUDA: Evo kako možete da IZLEČITE proširene vene uz pomoć paradajza!
Da li znate da možete izliječiti proširene vene uz pomoć paradajza? Možete to učiniti i sa zelenim i sa zrelim paradajzom, Foto: universumx

SPAS!

TRETMAN KOJI ČINI ČUDA: Evo kako možete da IZLEČITE proširene vene uz pomoć paradajza!

Tretman proširenih vena možete lečiti zelenim i crvenim paradajzom...

Objavljeno: 02.11.2018. 17:41h
  • 64

Da li znate da možete izlečiti proširene vene uz pomoć paradajza? Možete to učiniti i sa zelenim i sa zrelim paradajzom.

Tretman proširenih vena sa zelenim paradajzom

Operite par zelenih paradajza i isecite ih na kriške ili prstenove. Zatim ih stavite na čvorove proširenih vena i na kapilarnu mrežu vena. Po potrebi previjte. Držite paradajz na tim mestima dok ne počnete da osećate blago golicanje. Uklonite paradajz čim počne da vas peče i operite vene hladnom vodom. Rezultati bi trebalo da budu vidljivi uskoro. Proces treba ponavljati pet puta dnevno, najbolje zaredom.

Dve nedelje nakon ovakve terapije, čvorovi na venama bi trebalo da nestanu, isto kao i otečene vene i bol koji osetite.

Pored zelenog paradajza, možete koristiti i zreo crveni paradajz.

Tretman proširenih vena zrelim crvenim paradajzom

Ovaj tretman je sličan prethodnom. Zreli paradajz treba oprati, naseći na kriškice i postaviti na bolne vene da stoje 3-4 sata. Previjte ih da ih učvrstite. Nakon nekog vremena stavite novi paradajz. Najbolje je da sprovodite ovaj tretman uveče ili noću.

Trajanje tretmana zavisi od osobe do osobe. Možete sprovoditi ovaj tretman celo leto u kombinaciji sa terapijom zelenim paradajzom.

Paradajz ima isceljujuća svojstva pošto poseduje supstancu koja ima svojstva slična aspirinu. Ta supstanca se ponaša kao antikoagulans, razređuje krv i poboljšava cirkulaciju. Pored toga, paradajz sadrži flavanoide koji jačaju zidove krvnih sudova.

BONUS VIDEO

(Espreso.rs / webtribune.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media