SVI PUŠAČI MORAJU PROBATI OVAJ NAPITAK: Potrebne su vam SAMO tri namirnice, a ne zna se koja bolje ČISTI PLUĆA!
Očistite pluća na vreme, Foto: Pixabay

biljni snagatori

SVI PUŠAČI MORAJU PROBATI OVAJ NAPITAK: Potrebne su vam SAMO tri namirnice, a ne zna se koja bolje ČISTI PLUĆA!

Jedan od sastojaka napitka se od davnina se koristi zbog svojih isceliteljskih svojstava

Objavljeno:

Ako ste pušač ili bivši pušač vaša pluća vrlo verovatno su krcata toksinima iz cigareta. Da biste ih pročistili koristiće vam napitak lekovitih svojstava napravljen od tri biljna snagatora, đumbira, luka i kurkume.

Đumbir

Ovaj drevni začin od davnina se koristi zbog svojih isceliteljskih svojstava. Između ostalog, pomaže u eliminisaju suvišne sluzi u plućima.

Đumbir
Đumbir foto: Shutterstock

Luk

Luk, kao i beli luk, ima antikancerogena svojstva, a odličan je saborac i kod brojnih malignih stanja. Posebno je učinkovit u sprečavanju raznih bolesti disajnog sistema.

Luk
Luk foto: Profimedia

Kurkuma

Kurkuma ili indijski šafran krcat je vitaminima i mineralima, a sadrži i super zdrave omega 3 masne kiseline. Ima antivirusna, antibakterijska i antikancerogena svojstva pa svakako obogatite svakodnevnu ishranu ovim začinom.

Kurkuma
Kurkuma foto: pixabay

Za početak dodajte ga napitku koji čisti pluća, za koji vam treba: - 400 grama luka - 1 litar vode - 400 grama šećera (ukoliko želite zdraviju varijantu koristite med ili javorov sirup) - 2 kašike kurkume - koren đumbira veličine palca

Priprema: 1. Vodi dodajte šećer, stavite na vatru i pustite da provri. 2. Glavice luka nasecite na četvrtine, raskomadajte koren đumbira i oboje dodajte u zašećerenu vodu. Kad mešavina ponovno počne da vri dodajte kurkumu i smanjite vatru na laganu temperaturu. 3. Neka se mešavina kuva sve dok se količina vode ne smanji za pola. Zatim je procedite i sipajte u teglu. Kada se potpuno ohladi stavite je u frižider i tamo držite sve vreme.

4. Uzmite dve kašike eliksira ujutru na prazan stomak i uveče dva sata posle obroka.

BONUS VIDEO: SAMO SU ČULI KRCKANJE DRVETA... Sledeće sekunde ogromna grana tresnula je kraj njih! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.