OPATICA JE NAPRAVILA LEK STAR 800 GODINA! Ukoliko vam preskače SRCE ili vas PROBADA, NAPRAVITE OVAJ ELIKSIR
Koristi se kada osetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja, angine pektoris, Foto: Pixabay.com

čuveni recept

OPATICA JE NAPRAVILA LEK STAR 800 GODINA! Ukoliko vam preskače SRCE ili vas PROBADA, NAPRAVITE OVAJ ELIKSIR

Pokazao se kao dobar i kod angine pektoris

Objavljeno:

Čuveni recept napravila je opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina i umrla u svojoj 81. godini. Recept za čuveni lek napravila je opatica Hildegard fon Bingen, još pre 800 godina kada je bila živa.

Ona je umrla u svojoj 81. godini, ali iza nje ostao je prirodni lek za srce.

Ovaj lek za srce pokazao se veoma delotvorno kod svih srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja..

Pokazao se kao dobar i kod angine pektoris.

Potrebno je:

10 svežih stabljika peršuna (bez korena)

litar domaćeg crnog ili belog vina

dve kašike vinskog sirćeta

300 gr prirodnog meda

Priprema:

10 svežih stabljiki peršuna zajedno sa listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta.

Kuva se 10 minuta na tihoj vatri (PAŽNJA, peni se !). Posle se doda 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavi da se lagano kuva još četiri minute. Vruće vino za srce procediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. DOBRO ZATVORITI! Talog koji se stvara nije škodljiv i slobodno se može piti. Svakome se prepušta odluka da li će med kuvati ili ne.

Upotreba:

Napitak se koristi svakodnevno po supena kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.