SPASIĆE VAS MUKA! Puder za bebe ima moći za koje niste mogli ni da sanjate! KUĆNI POSLOVI ĆE POSTATI RAZONODA
Puder za bebe, Foto: profimedia

DELOTVORNO

SPASIĆE VAS MUKA! Puder za bebe ima moći za koje niste mogli ni da sanjate! KUĆNI POSLOVI ĆE POSTATI RAZONODA

Dečji puder možete koristiti u raznorazne svrhe!

Objavljeno:

Verovatno će se mnogi iznenaditi kada čuju da jedan proizvod koji sigurno imaju u kupatilu osim prvobitne namene može biti pravi multipraktik u kući i to na različitim poljima.

Čisti kućne ljubimce Dečji puder možete koristiti kao suvi šampon, pa će vaš ljubimac mirisati i biti svež bez da ga kupate u kadi.

Rashlađuje čaršafe

U vrućim letnim noćima pospite dečji puder po caršafima. One će mirisati, a puder će upiti znoj s tela, što će vam omogućiti da se bolje naspavate.

foto: stefan jokić

Upija masnoću Idući put kad vam nešto masno kapne na majicu ili tepih, taj deo pospite dečjim puderom, koji upija ulje i osvežava tkaninu.

Čuva knjige Starim knjigama dajte novi izgled pomoću dečjeg pudera. Upit će vlagu i sprečiti stvaranje buđi.

Ističe trepavice Dečji puder nanesite na trepavice pre maskare. Dobit ćete puniji i gušći izgled trepavica.

Na unutarnju stranu bedara nanesite dečji puder kako biste izbegli iritaciju kože trljanjem noge o nogu.

Uklanja smrad iz obuće Pospite unutrašnjost cipela dečjim puderom i ostavite preko noći. Idući dan obrišite i obujte cipele koje će mirisati kao nove.

‘Popravlja’ škripanje poda Imate parket koji škripi? Pospite po podu dečji puder, a potom metlicom ispunite praznine među letvicama.

Tera mrave Pospite puder ispred vrata ili oko prozora. Mravi će sigurno zaobići vaš dom.

Smanjuje bol kod depilacije Napudrajte noge pre depilacije, što će stvoriti dodatni sloj koji će vas zaštititi od prevrućeg voska.

Zamenjuje puder u kamenu Umesto skupih pudera u kamenu koje nanosite kao završni sloj kod šminkanja, na lice nanesite malo dečjeg pudera i izgledat ćete izvrsno.

Osvežit će vas Umesto dezodoransa, ispod pazuha nanesite dečji puder. Upija znoj i zadržava svež miris.

Osvežava krevetić vašeg ljubimca Naprašite košaru ili krevetić ljubimca dečjim puderom jer ćete ga tako osvežiti na najbrži mogući način.

Za bolju frizuru Kosa vam je neposlušna? Pomešajte dečji puder i isto toliko praška za pecivo. Mešavina koju ste napravili deluje kao suvi šampon, a kosa će vam biti zahvalna i podatna.

Miris za prostor Ako ne volite miris dečjeg pudera, dodajte mu nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja. Rasporedite ga po stanu koji će božanstveno mirisati.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / magazin.net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.