KAKO PREUZETI ŽIVOT U SVOJE RUKE: Vladica i Dijana Jovanović za Espreso
Vladica i Dijana Jovanović, Foto: Espreso.co.rs

sajam medija

KAKO PREUZETI ŽIVOT U SVOJE RUKE: Vladica i Dijana Jovanović za Espreso

Otkrili su nam mnoge tajne zdravog života!

Objavljeno: 10:15h
Jelena Jovanović

Dijana i Vladica otkrili su nam tajne fantastičnog izgleda, a govorili su o važnosti treninga, ali i mnogo toga o Life coachingu.

Vladica Jovanović započeo je temu sa primerom zdrave ishrane, a zatim je istakao da je ishrana ključna stvar za vođenje zdravog života.

Ukoliko treniramo, a ne hranimo se zdravo ništa nismo uradili. Postoje i oni koji preteruju sa treningom (čak i to postoji), ali ako ne paze na ishranu to može da dovede do neželjenih efekata.

Vladica Jovanović
Vladica Jovanović foto: Espreso.co.rs

Zatim je nastavio razgovor osvrnuvši se na body building kao sport, ocenivši da on nije toliko zastupljen u Srbiji i da se ne forsira u medijima što je velika greška.

Ja kao sportista koji se bavi body buildingom u toku priprema primenjujem razne načine i kombinacije unosa makronutrijenata, a koristim i keto ishranu jedan kraći period.

On je takođe rekao da ima tkz. cheat obrok sa vremena na vreme, odnosno jedan dan dozvoli sebi da se hrani i malo "nezdravijom" hranom.

Vladica i Dijana Jovanović
Vladica i Dijana Jovanović foto: Espreso.co.rs

Mi upravo planiramo posle ovog intervjua da odemo na picu ili palačinku. To nam je omiljeni obrok.

Dijana Jovanović koja je trenutno u drugom stanju potvrdila je da se i tokom trudnoće se hrani na isti način, i da nema neki višak apetita nego inače.

Unos proteina mi je isti kao što je bio, moja ishrana se uopšte nije promenila. Najviše mi nedostaju treninzi, teretana i takmičenja, ali nakon porođaja svakako planiram da se vratim starim životnim navikama.

Dijana Jovanović
Dijana Jovanović foto: Espreso.co.rs

Nakon toga se u razgovor o Dijaninom drugom stanju ubacio i Vladica tvrdeći da je Dijana pre trudnoće imala 60kg, a sada u petom mesecu ima 58. To on pripisuje vođenju zdravog života sa redovnim treninzima.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.