Šta će se dogoditi ako 60 sekundi trljate kažiprst? (FOTO)

POBEDITE BOL

Šta će se dogoditi ako 60 sekundi trljate kažiprst? (FOTO)

Ako hoćete da poboljšate svoje zdravlje aplaudirajte i koristite šake što češće
Objavljeno: 07:50h

Ponekad vas nešto tako jako zaboli da u tom trenutku ne možete da razmišljate kako da ga otklonite već poletite ka najbližim lekovima. Postoje mnogo delotvornije metode uz koje nećete razviti rezistentnost na pojedine lekove. Šta vaš domali prst govori o vama? (FOTO) Japanska narodna medicina kaže da je svaki prst povezan sa određenim organom u telu, i da se na poboljšanje rada tog organa i uklanjanje nekih zdravstvenih tegoba, poput glavobolje i zatvora, može uticati putem određenog prsta Pritisnite malu tačku, i sav bol će nestati za 5 minuta (FOTO) Prema alternativnoj medicini, svaki prst na ruci je povezan sa nekim organom i sa određenom fizičkom boli. Kako biste tu bol otklonili, trljajte određeni prst i vrlo brzo bi simptomi trebalo da se ublaže ili čak da nestanu. Potrebno je samo 60 sekundi trljanja da osetite promenu na bolje.

Svaki prst je povezan sa određenim organom u telu: 1. Palac je povezan sa srcem i plućima Masirajte ovaj prst kada osetite da vam srce kuca prejako, i kada se zadišete pa ostajete bez vazduha. 2. Kažiprst je povezan sa bubrezima i bešikom Masirajte ovaj kažiprst kada imate problema sa probavom. Masirajte ga i u slučaju da imate probleme sa slezinom i želudcem.
3. Srednji prst povezan je sa žučnom kesom i jetrom
Masirajte ovaj prst kada vas muči nesanica, migrena ili kada vas tokom vožnje uhvati mučnina. 4. Domali prst je povezan sa debelim crevom Masirajte ovaj domali prst ako vas muči glavobolja, migrena ili ukočenost i bol u vratu što može da bude posledica slabe cirkulacije. 5. Mali prst je povezan sa tankim crevom Masirajte ovaj prst kada osećate teskobu, nelagodu ili nervozu. U dlanovima se takođe nalazi se puno nerava pa ako želite da poboljšate svoje zdravlje, jednostavno pljesnite rukama. (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.