BANANE NIKAKO NE JEDITE ZA DORUČAK: Posle njih, neće vam biti dobro CEO DAN!
Iako je zdrava, ova voćka se ne preporučuje za doručak, Foto: Profimedia

IZBEGNITE IH!

BANANE NIKAKO NE JEDITE ZA DORUČAK: Posle njih, neće vam biti dobro CEO DAN!

Postoji samo jedan način da ovu namirnicu konzumirate ujutru

Objavljeno:

Nema nikakve sumnje da su banane zdrave. Sadrže puno kalijuma, magnezijuma i vlakana. Međutim, stručnjaci ih ne preporučuju za doručak.

Banane sadrže 25 posto šećera koji naglo povećava nivo insulina. Posledica: postajemo umorni i vrlo brzo ogladnimo! Dakle, ako ujutru na poslu za doručak pojedete bananu, to će se negativno odraziti na nivo vaše energije. Osim toga, sigurno ćete ubrzo biti "ludo" gladni pa ćete tražiti neke (najčešće nezdrave) grickalice po kancelariji li ćete skoknuti do obližnje prodavnice po neku „brzu hranu“.

Međutim, imamo i dobrih vesti: ako ne želite da se odreknete banane ujutru, onda je kombinujte sa zdravim masnoćama, začinima ili začinskim biljem koji ne dižu insulin u nebesa. Na primer, s maslacem od kokosa, bademima ili chia semenkama. Tako će se neutralizovati kiselina iz banane, a biće iskorišćene prednosti kalijuma, vlakana i magnezijuma – bez da vam šećer skoči. BONUS VIDEO: DVA AJNŠTAJNA SKIDAJU KAPIJU! Jednostavan posao pretvorili u SOPSTVENU KATASTROFU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.