Ako ne ispustite GASOVE svaki put kada osetite potrebu, izaći će vam KROZ USTA: Doktori došli do zaključka koji će vam ZGADITI ŽIVOT!
Foto: Profimedia

FUJ

Ako ne ispustite GASOVE svaki put kada osetite potrebu, izaći će vam KROZ USTA: Doktori došli do zaključka koji će vam ZGADITI ŽIVOT!

Prosečna osoba, kako tvrde lekari, gasove ispušta do 15 puta na dan

Objavljeno:

Ako je puštanje gasova sasvim normalna funkcija našeg tela, mnogima je neprijatno u nekoj situaciji da to urade pa se suzdržavaju. Nažalost, ovakva praksa će vas možda spasiti od trenutne neprijatne situacije, ali može vas dovesti do nečeg još odvratnijeg.

Stručnjaci tvrde da se gasovi koje nismo hteli da pustimo vraćaju u krvotok, a zatim cirkulacijom dolaze u pluća i na kraju vam izađu na usta.

''Sledeći put kad osetite kako vam se približava "puštanje vetra", jednostavno se povucite na mesto gde ćete to moći da obavite u miru. To je najbolji izbor što se tiče vašeg zdravlja. Gasovi koji se nakupljaju u vašim crevima mogu izazvati nadutost, ali se deo njih isto tako vraća u krvotok i na kraju će izaći disanjem, tačnije na usta'' - otkrila je nutricionistkinja Kler Kolins.

Prosečna osoba, kako tvrde lekari, gasove ispušta do 15 puta na dan.

BONUS VIDEO: NI ČOPOR LAVOVA IM NE MOŽE NIŠTA! Dva jazavca pobedila čitavu familiju zveri! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.