Lekari su joj govorili da nije ništa, a njoj nos nije prestajao da curi godinama! Život joj je spašen u poslednjem trenutku!
Foto: Pixabay

POGREŠNA DIJAGNOZA

Lekari su joj govorili da nije ništa, a njoj nos nije prestajao da curi godinama! Život joj je spašen u poslednjem trenutku!

Doktori su joj rekli da je to verovatno u pitanju alergija, ali je ona znala da se radi o nečemu drugom

Objavljeno:

Kada je Kendri Džekson počeo da curi nos, mislila je da je to samo simptom prehlade. Čak su joj i lekari rekli da nije ništa ozbiljno. Međutim, taj problem se nastavio i trajao je godinama, zajedno sa drugim simptomima kao što su kašalj, kijanje i glavobolja.

- Gde god da sam išla, nosila sam punu kutiju papirnih maramica u džepu. Curenje je bilo poput vodopada, stalno - rekla je ona za "KETV".

Doktori su joj rekli da je to verovatno u pitanju alergija, ali je ona znala da se radi o nečemu drugom. Nakon nekoliko godina je konačno otkrila šta je u pitanju: Njoj iz nosa nije curio sekret, već moždana tečnost. U bolnici Nebraska Medicine su joj dijagnostifikovali curenje cerebrospinalne tečnosti.

- Tečnost iz njenog mozga joj je curila kroz nos - napisali su iz bolnice u saopštenju objavljenom na Fejsbuku.

Doktor Kristi Barns i njen tim su otkrili da je Džeksonova gubila oko dva decilitra cerebrospinalne tečnosti dnevno kroz nos.

Tim je izvršio hirurški zahvat kroz njen nos i pomoću ugaonih kamera i instrumenata iskoristio njeno debelo tkivo da zapuše rupu koju su našli između njene lobanje i nozdrva zbog koje je i došlo do curenja.

Ona je uspešno operisana, ali da se curenje nastavilo mogla je da nastane ozbiljna infekcija.

Džeksonova se prisetila da su simptomi počeli 2013. godine nakon što je prertrpela povrede u saobraćajnom udesu kada je licem udarila u kontrolnu tablu.

- Pre operacije nisam mogla da spavam, bila sam kao zombi. Sada ne moram više da nosim maramice sa sobom i konačno mogu da se pošteno naspavam - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.