Da li su muške brade pretnja za zdravlje ili kriju potpuno nove kulture? (GIF)

ANTIBIOTIK OD DLAKE

Da li su muške brade pretnja za zdravlje ili kriju potpuno nove kulture? (GIF)

Posle ovoga ćete 2 puta razmisliti pre nego što je ponovo pustite ili obrijete
Objavljeno:
Brade modi
muškarac zdravlje
Često se postavlja pitanje, da li su one rasadnik bakterija? Stižu biološki kondomi od vaginalnih mikroba! (FOTO) Ekipa iz emisije je otkrla da se određena bakterija koja proizvodi novi oblik antibiotika može pronaći u ljudskoj bradi.
Podstaknut svim tim istraživanjima Mosli je odlučio da otkrije šta se zapravo nalazi iza muške brade. Jedite prljavim rukama, to je zdravo! Evo i zašto! (GIF) obrijani veća pretnja za prenošenje nepoželjnih stvari od onih sa bradama.
posebno neugodne bakterije jer je otporna na većinu današnjih antibiotika. 2 sastojka spasavaju život: Ceo svet je poludeo za ovim receptom (FOTO) Osim tog zaključka, nameće se i još jedan, a to je da brade pomažu u borbi protiv infekcija.
Doktor Adam Roberts koji je primio uzorke na temelju kojih je uspeo da uzgoji preko 100 različitih bakterija. Ovih 7 stvari vas čine depresivnim, a ne shvatate ih ozbiljno (GIF) Ako se spustimo na njihov nivo, bakterije i gljivice svoje vreme provode boreći se međusobno za hranu, sirovine i prostor.
Vest koja je obradovala milione: Lek za dijabetes tip 1 je na korak od nas! (FOTO) Roberts smatra da treba potragu za novim antibioticima proširiti. ‚‚Infekcije otporne na antibiotike ubiju 700 hiljada ljudi godišnje, a predviđa se da će taj broj porasti na 10 miliona do 2050 jutarnji.hr

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.