ČUDOTVORNA BILJKA KOJA UBIJA ČAK I RAK: Ona leči SVE BOLESTI, a spominje se i u Bibliji!
Foto: Profimedia

lek iz prirode

ČUDOTVORNA BILJKA KOJA UBIJA ČAK I RAK: Ona leči SVE BOLESTI, a spominje se i u Bibliji!

Crni kumin leči sve bolesti osim smrti

Objavljeno:

Crni kumin je drevna lekovita biljka čija čudotvorna svojstva ljudi cene i danas. Navodno leči i rak tako što direktno napada njegove ćelije i uništava ih.

Kumin je porekom iz jugozapadne Azije. Semenke ove biljke koriste se više od 2 000 godine u medicini, a mogu se nabaviti i u obliku ulja. Poznate su i po afrodizijačkim svojstvima.

Crni kumin leči široki spektar tegoba: probavne smetnje, nadutost, oslabljenu jetru, migrenu, razne upale, snižava temperaturu, leči gljivične, bakterijske i virusne infekcije, snižava šećer u krvi, pospešuje proizvodnju mleka kod dojilja, reguliše hormone, leči bronhitis, pomaže kod gripa, jača imunitet, pomaže kod kožnih oboljenja, poboljšava cirkulaciju, pomaže kod reume i multiple skleroze, ublažava simptome alergija, jača krvne žile itd. Čak navodno leči i rak tako što direktno napada njegove ćelije i uništava ih.

Crni kumin leči sve bolesti osim smrti

Učinak crnog kumina lekari su proučavali nekoliko stotina puta i svi se slažu kako je čudotvorna, jedna od najučinkovitijih lekovitih biljaka. Semenke crnog kima pronađene su u grobnici faraona Tutankamona, a tamo sigurno nisu završile slučajno. Lekovitost crnog kima se spominje i u Bibliji i u Kuranu. Islamski poslanik Muhamed je govorio: "Crni kumin leči sve bolesti osim smrti".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.