IMATE TAMNE MRLJE ISPOD PAZUHA? Postoji jedno prirodno sredstvo koje rešava ovaj problem, a reč je o NAMIRNICI koju svi imate u kuhinji!
Foto: Profimedia

BEZ STIDA

IMATE TAMNE MRLJE ISPOD PAZUHA? Postoji jedno prirodno sredstvo koje rešava ovaj problem, a reč je o NAMIRNICI koju svi imate u kuhinji!

Postoji jedno prirodno sredstvo koje rešava ovaj problem, a reč je o namirnici koju svi imate u kuhinji

Objavljeno:

Pazuh je prilično intimni deo tela. Posebno je ponekad neprijatna činjenica da, iako ga održavate čistim i glatkim, svejedno, on potamni.

Uveliko su nam došli topliji dani i majice bez rukava uskoro će postati glavni odevni predmet, pravo je vreme da pripremite vaše pazuhe za ''pokazivanje''.

Postoji jedno prirodno sredstvo koje rešava ovaj problem, a reč je o namirnici koju svi imate u kuhinji. Možda ćete se iznenaditi, ali najbolji izbeljivač je običan krompir. Iako zvuči čudno, tvar je u tome da je u krompiru prisutan enzim katalaza, koji izbjeljuje kožu, i ne iritira je.

Postupak:

Ogulite jedan srednji krompir, izrendajte ga i nanesite ispod pazuha na pola sata. Nakon nekoliko svakodnevnih procedura, primetićete rezultat.

Krompir
Krompir foto: Pixabay

Ako niste u mogućnosti stavljati obloge, jednostavno, što češće utrljavajte krišku sirovog krompira na deo ispod pazuha.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.