SAMO JEDNA ŠAKA DNEVNO I SALO ĆE SE SAMO TOPITI! Ubrzajte metabolizam uz ovo voće (FOTO)
Foto: Profimedia

istopiće vas

SAMO JEDNA ŠAKA DNEVNO I SALO ĆE SE SAMO TOPITI! Ubrzajte metabolizam uz ovo voće (FOTO)

Višak kilograma će nestati

Objavljeno:

Ukoliko želite da smršate morate prihvatiti zdrav režim ishrane i redovno vežbati. Ipak, postoje i mali trikovi koji će vam pomoći u ovoj misiji da izgledate i osećate se bolje.

Pored zdrave ishrane bez šećera i zasićenih masti, važno je šta jedete između obroka i da vodite računa koliko je to dobro dopuna vašoj ishrani.

Dobar izbor za užinu je brazilski orah koji reguliše metabolizam i funkcionisanje organa za varenje i tako pomaže da se rešimo viška kilograma.

Brazilski orah bogat je selenom, mineralom koji je neophodan za zdravlje metabolizma tako što tiroidne hormone vraća u aktivnu, pravu formu. Osim toga, ova ukusna grickalica uz sebe veže toksine koji se inače spajaju sa masnim ćelijama i oblikuju celulit.

Ponekad užinajte brazilski orah i ubrzo ćete primetiti dobre rezultate. Cene ovog voće kod nas su veće ali imajte na umu da vam sto grama može dugo trajati i sve zdravstvene prednosti koje konzumacija ovog voća nosi.

Pored brazilskog oraha, metabolizam možete da ubrzate ako jedete hranu bogatu gvožđem, cinkom, jodom i selenom. Takođe, jedite hranu bogatu proteinima jer će oni učiniti da se osećate sito i daće telu energiju da brže svari ono što ste pojeli. Neka istraživanja dokazuju da ljuta hrana pomaže u sagorevanju kalorija, ali sa njom budite oprezni i jedite je umereno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.