Prirodno posvetlite intimne delove kože! Evo kako da vaša bikini zona izgleda savršeno u LETNJIM mesecima!
Foto: Pixabay

savetI zlata vredni

Prirodno posvetlite intimne delove kože! Evo kako da vaša bikini zona izgleda savršeno u LETNJIM mesecima!

U nastavku nekoliko saveta za prirodnu negu bikini zone

Objavljeno:

Tamna koža u intimnom delu je svačiji problem. Svi ljudi, a naročito žene bi se volele rešiti neujednačenog tena kože između nogu.

U nastavku nekoliko saveta za prirodnu negu bikini zone:

Limun

Ovo voće sadrži citrični sok koji može da pruži mnoge zravstvene pogodnosti zahvaljujući njegovoj snažnoj bazi Vitamina C. Uzmite malo svežeg soka od limuna i utrljajte na bezbojni deo kože. Ostvaite da deluje nekih dest minuta i posle operite toplom vodom. Nakon mesec ili dva ćete primietiti promene.

Limun
Limun foto: Pixabay

Sandalovo drvo ili Roza voda

Ove proizvode možete pronaći u prodavnicama zdrave hrane ili indijskim prehrambenim trgovinama. Napravite smesu čajne kašikice sandalovog drveta pomešanih sa 10 kapljica roze vode. Nakon tuširanja nanesite smesu na intimnu zonu i ostavite da deluje 20 minuta. Nakon toga, isperite je. Nanosite ovu smesu tri puta sedmično.

Aloe vera gel

Iscedite alou iz lišća biljke aloe ili kupite 100 postotni aloe vera gel u dragstoru.

Jednostavno nanesite alou na intimnu zonu i ostavite da deluje nekih 20 minuta. Nakon toga, sperite to toplom vodom. Ovaj gel možete koristiti posle svakog tuširanja.

Obični jogurt

Potrebno vam je obični jogurt koji ima neveroatne lagane pogodnosti. Stoga, ne trebate kupovati slađi ili onaj sa voćem na vrhu. Nanesite malo jogurta na intimnu zonu kože i ostavite da deluje 15 minuta. Nakon toga, sperite to toplom vodom. Radite ovo svaki dan u razmaku od nekoliko sedmica i postignut ćete željene rezultate.

Jogurt
Jogurt foto: Pixabay

Sok od narandže i kurkuma

Godinama unazad, žena iz Indije je otkrila neverovatne pogodnosti koje proizilaze iz moći kurkume. Ovaj proizvod efektivno osvetljava kožu. Pored toga, narandže isto kao i limun sadrže prirodno sredstvo za izbeljivanje. Pomešajte 2 kašike narandžinog soka i malo kurkume i nanesite tu smesu na intimnu zonu. Ponovite još jednom i ostavite 20 minuta da deluje. Nakon toga, opertite.

Gram brašna

Zanimljivo je da su južne azijske spajalice napravljene od zaobljenog graška i odličan je izbeljivač kože. Napravite smesu i dodajte malo vode i nanesite na intimnu zonu. Ostavite da se osuši i nakon toga operite vodom. Ponovite ovo tri puta sedmično.

Bonus video: ŠTA SVE LJUDIMA NEĆE PASTI NA PAMET? Kada vidite šta rade OVE blogerke neće vam biti dobro!

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.