KAD DUŠA PLAČE! Ovo su znakovi da treba da KRENETE DALJE u životu!
Foto: Shuterstock

obratite pažnju

KAD DUŠA PLAČE! Ovo su znakovi da treba da KRENETE DALJE u životu!

Ako niste zadovoljni, to je snažan znak da je vaša duša spremna da krenete dalje u životu

Objavljeno: 24.06.2018. 11:40h
  • 31

Verovatno toga niste svesni, ali ovo su 5 znakova koji pokazuju da ste prerasli okvire vlastitog života.

Ne uživate u životu (na isti način kao pre)

Ako niste zadovoljni, to je snažan znak da je vaša duša spremna da krenete dalje u životu. Možda je vreme da razmislite o vašim prioritetima i ciljevima i da preispitate vaš trenutni način života.

Ponašate se pomalo autodestruktivno

U pokušaju rešavanja frustracije, ljutnje i stresa, možda ćete se uhvatiti kako gušite svoje osećaje autodestruktivnim ponašanjem. Ukoliko se tjšite stvarima kao što su droge i alkohol, usputan seks i izbegavate probleme, to nikako nije dobro za vas, takođe, to su jaki signali da je vreme za ozbiljne promene.

Vaša prijateljstva kao da ne napreduju

Način na koji vidite svoje prijatelje i partnere može se menjati. Vi ih jednostavno ne vidite na isti način. Nekada ste se mogli pouzdati u njih, a sada osećate kao da su to zadnje osobe s kojima želite razgovarati. To je još jedan znak da ste prerasli okvire vlastitog života. Možda je došlo vreme da se pokrenete, da učinite nešto što volite, te upoznate nove ljude.

Ne zadovoljava vas dosadašnji način provođenja vremena

U jednom trenutku u vašem životu, mogli ste ispeći činiju kokica i maratonski gledati serije, ali te stvari su se možda promenile. To vas više ne zadovoljava i nije vam zabavno. Možda je vreme da nađete dublje zanimacije i neke nove osobe…

Društvo vam počinje izgledati besmisleno

Ovo je jedna od najtežih stvari. Kada vam društvo počne izgledati kao neka velika glupa igra, to je znak da vaša duša nije samo prerasla okvire vlastitog života, već i okvire vaše kulture.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Infopult.info)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media