BOLJE DA LJULJA! Otkriveno da žene sa VEĆOM ZADNJICOM rađaju PAMETNIJU decu!
Foto: Profimedia

iznenađenje

BOLJE DA LJULJA! Otkriveno da žene sa VEĆOM ZADNJICOM rađaju PAMETNIJU decu!

Objašnjenje je jednostavno!

Objavljeno: 08:57h

Na univerzitetu Oksford je sprovedeno istraživanje kojim su dokazali da više masnog tkiva na ženskim zadnjicama znači čuvanje dodatnih nutrijenata.

Među tim hranjivim materijama su i omega-3 kiseline koje su zaslužne za pravilno razvijanje mozga kod beba, a sve se na dete prenosi dojenjem.

Kako tvrdi "Čikago Trbjun", ovo je zapravo dokazano već odavno. Podaci kažu kako masti u majčinom mleku dolaze iz donjeg dela tela, dakle zadnjice, bedara itd.

Visoki nivo mega-3 kiselina postaje ključni deo za razvoj deteta.

Kako je veličina zadnjice povezana sa seksom?

Tajna je u evoluciji. Što više masti se čuva u telu, verovatnoća za "preživljavanje" i sama sposobnost preživljavanja je veća. I privlačnost žena većim zadnjicama može se opisati evolucijom.

Naime, muškarcima su instinktivno ovakve žene privlačnije jer rađaju inteligentniju decu. Vilijam Lasek sa univerziteta u Pitsburgu prvi je postavio ovu hipotezu, pa napisao knjigu naziva "Zašto ženama treba mast".

Naravno, postoje i drugi faktori koji igraju ulogu u rađanju inteligentnije dece, kao na primer opšte stanje tela i način prehrane. Na kraju, ostanite aktivni, jedite zdravo i ne brinite za mast ispod struka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.