PREPORODITE SVOJ ORGANIZAM: Samo četiri komada OVOG voća dnevno će vam obnoviti imunitet!
Foto: Pixabay

obavezno pročitajte

PREPORODITE SVOJ ORGANIZAM: Samo četiri komada OVOG voća dnevno će vam obnoviti imunitet!

4 urme dnevno su obavezne: Uzimajte ih redovno i brzo ćete primetiti velike promene!

Objavljeno:

Urme imaju i antikancerogena svojstva, pa bi trebalo da budu obavezna hrana za sve koji žele da spreče bolesti i postignu optimalno zdravlje.

Urme su izuzetno dobra hrana za probavni sistem. Kao jedna od namirnica sa najsnažnijim antiparazitskim delovanjem, urme na sebe vežu, uništavaju i iz tela putem probavnog trakta iznose parazite, kvasce, plesan i druge gljivice, kao i teške metale, štetne bakterije, viruse i druge otrovne patogene.

To ih svojstvo čini najdelotvornijim sredstvom protiv nabujale kandide - uprkos široko poznatoj, neistinitoj informaciji da hrane kandidu. Urme, takođe, podstiču proces uspostave peristaltike creva, vraćaju im normalnu funkciju nakon crevnih bolesti čija je posledica nemogućnost pravilne eliminacije nesvarene i trule hrane iz creva.

Takođe su idealne za sportiste i ostale aktivne osobe. Sadrže dosta kalijuma i voćnog šećera, savršenih materija za mozak i mišiće koji koriste glukozu kao gorivo tokom vežbanja.

Sadrže gotovo 70 bioaktivnih minerala (puno veći broj minerala nego što je to dokumentovano) koji podržavaju zdravlje nadbubrežnih žlezda kako bi lakše obavljale svoje funkcije. Izuzetno su zdrava hrana za srce zahvaljujući rekordno visokim i nepoznatim količinama aminokiselina.

Aminokiseline u urmama, kao što je leucin, podižu količinu kalijuma na najveći nivo, što je važno za održavanje i jačanje mišića i živaca. To takođe sprečava širenje mlečne kiseline telom u trenucima stresa. Urme imaju i antikancerogena svojstva, pa bi trebale biti obavezna hrana za sve koji žele sprečiti bolest i postići optimalno zdravlje.

Da biste iskusili maksimalan efekat urmi, u jednom danu pojedite od četiri do šest komada.

Želite li bolji san, dva sata pre odlaska na spavanje pojedite jednu urmu.

Za dublji doživljaj svoje najdraže meditacije, pojedite tri urme pre nego što počnete meditirati.

Bonus video:

URME SU NAJZDRAVIJE VOĆE NA SVETU: Pogledajte deset razloga i ZAŠTO!

(Espreso.co.rs/Stil.kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.