Kompanija Beko i FK Barselona u borbi protiv gojaznosti kod dece
Foto: Promo

Spoj izbalansirane ishrane i vrhunske tehnologije:

Kompanija Beko i FK Barselona u borbi protiv gojaznosti kod dece

Kompanija Beko je angažovala svetski poznatog kuvara iz Italije, Alesandra Borgezea da pripremi niz svojih ukusnih i zdravih recepata koje je zatim odobrila i dr Antonija Lizaraga, glavni nutricionista fudbalskog kluba Barselona

Objavljeno: 20.04.2018. 10:00h
  • 10

Kompanija Beko, jedan od vodećih evropskih brendova beletehnike, pokrenula je inicijativu usmerenu na podizanje svesti o globalnoj epidemiji dečije gojaznosti: „Jedi kao šampion“ kroz edukaciju o važnosti kvalitetne ishrane, kao i podsticaj potrošača da se ugledaju na svoje heroje iz fudbalskog kluba Barselona i – jedu kao vrhunski sportski profesionalci.

Kompanija Beko je sa time u cilju angažovala svetski poznatog kuvara iz Italije, Alesandra Borgezea da pripremi niz svojih ukusnih i zdravih recepata koje je zatim odobrila i dr Antonija Lizaraga, glavni nutricionista fudbalskog kluba Barselona.

foto: Promo


Recepti se mogu pronaći na sajtu „Eat like a pro“ na kom roditelji, deca i
porodice, kroz niz zabavnih aktivnosti, mogu da sagledaju savete za zdravu ishranu i recepte, čime Beko inspiriše, podiže svest i edukuje porodice o važnosti zdravog i izbalansiranog životnog stila.

foto: Promo

Predstavljajući novu liniju dr Antonija Lizaraga istakla je važnost izbalansirane ishrane: „Da bi fudbaleri bili u top formi, pridržavaju se zdravog režima ishrane koji pomaže u ostvarivanju potreba vrhunskih igrača. Deca bi takođe trebalo da se hrane na taj način, kako bi imala dovoljno energije kroz konzumiranje zdravih, izbalansiranih obroka. Kompanija Beko pomaže deci i roditeljima širom sveta i na inovativan način, kroz spoj tehnologije i izbalansirane ishrane, podstiče kvalitetniji život svake generacije.“

Direktorka marketinga Zejnep Jalım Uzun, objasnila je kako poslednje inovacije kompanije Beko inspirišu zdravu ishranu: „U kompaniji Beko, težimo da svakim danom učinimo živote naših potrošača boljim i u tom procesu smo posvećeni da im pomognemo pri odabiru zdravijih opcija za svoje porodice. Trudimo se da se izborimo sa problemom dečije gojaznosti ne samo kroz naše inovativne proizvode i tehnologiju, već i kroz partnerstva i inicijative koje pokrećemo, kao što je i ova s našim prijateljima iz fudbalskog kluba Barselona, kroz kampanju „Jedi kao šampion.“

foto: Promo

U toku je najveći međunarodni sajam kuhinjskih aparata EuroCucina 2018 koji se održava u Milanu, gde je kompanija Beko učestvovala predstavivši inovacije u dizajnu i proizvodima.

Predstavljeni su inovativni ugradni uređaji koji se lako mogu uklopiti u različite stilove i niz uređaja čije se tehničke inovacije uklapaju sa savremenim potrebama i stilom života. Ova rešenja omogućavaju korisnicima da uživaju u inovacijama i neprikosnovenom kvalitetu čuvanja i spremanja hrane na zdrav način i unaprede svoje kulinarsko iskustvo.

- NeoFrost™ odvojeno hlađenje, ugrađena u liniju kombinovanih Beko frižidera, koja
stvara idealno okruženje kroz dva odvojena sistema hlađenja – zamrzivaču i frižideru.
- Split&Cook® tehnologija, koja omogućava istovremeno spremanje različite hrane u
jednoj rerni, na dve različite temperature, u rasponu i do 80°C, čime se štedi i na
vremenu i na prostoru.
- HobToHood® pametnu tehnologiju koja automatski prilagođava nivo ventilacije za dato
vreme kuvanja.
- FlameAdjust™ koji korisnicima omogućava da prilagode jačinu plamena na ringlama,
na precizan i kontrolisan način u čak devet nivoa.
- Mašine za pranje sudova sa AutoDosing tehnologijom koja omogućava precizno i kontrolisano doziranje deterdženta.

foto: Promo

O brendu "Beko":

Beko je drugi najveći evropski brend bele tehnike (podatak iz decembra 2016.) i brend sa najbržim rastom u ovom sektoru. Premijum je sponzor fudbalskog kluba Barselona. Internacionalni je brend kućnih aparata Arčelik grupe, koja ima 14 fabrika za proizvodnju bele tehnike sa trideset hiljada zaposlenih širom sveta i predstavništvima u dvadeset i sedam država. Mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana, mi smo Beko.


(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media