OČISTILA JE LICE ZA PAR MINUTA: Podelila dugo čuvanu tajnu s celim svetom, a svi ovo možemo da uradimo! (VIDEO)
Očistila je svoje lice za par minuta, Foto: Printscreen/Instagram

neverovatno!

OČISTILA JE LICE ZA PAR MINUTA: Podelila dugo čuvanu tajnu s celim svetom, a svi ovo možemo da uradimo! (VIDEO)

Umesto skupih i bolnih kozmetičkih tretmana, model Briana Lopez je rešila da isproba prirodan način lečenja kože od bubuljica

Objavljeno: 00:26h

Američka manekenka Briana Lopez očistila je svoje lice od akni uz pomoć prirodnih, lekovitih proizvoda. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju pre i posle, kao i kompletnu metodu koju je upražnjavala tokom mesec dana.

Umesto skupih i bolnih kozmetičkih tretmana, model Briana Lopez je rešila da isproba prirodan način lečenja kože od bubuljica. Kako kaže, za 30 dana je uspela da očisti svoje lice, a rezultati su zaista fantastični. "To je bio veoma težak period za mene, ponekad bih se zaključula u sobu zato što nisam želela da vidim nikoga, čak ni svoje roditelje", kazala je. Stanje se vremenom pogršavalo, zbog čega je ona rešila sama da reši svoje kožne probleme. Ona je u razgovoru za "Bright side" portal, otkrila kako je izgledalo njeno celokupno lečenje, a mi vam prenosimo proceduru u celosti. Čišćenje uljem Prvi korak nege kože lica je čišćenje. Briana je koristila ulje od jojobe, a nanosila ga je na kožu nežnim pokretima, poput blage masaže. Ulje se uklanja toplim šeškirom ili rukavicom za skidanje šminke. Svoje lice je čistila dva puta u toku dana.

Maska za lice Nakon čišćenja sledi stavljanje maske za lice. Briana je koristila 2 kašičice meda pomešanog sa cimetom i kurkumom (po pola kašičice oba sastojka). Masku je na licu držala oko sat vremena. Ponekad je koristila masku na bazi sumpora ili glinu, jer obe imaju umirujući efekat po kožu. Masku je koristila onim danima kada je planirala da se šminka i stavlja puder. Hidratacija Sledeći korak je hidratacija. Manekenka je koristila serum koji se dobija iz šipka i ulja šargarepe, a u njega je dodavala nekoliko kapi ulja od lavande. Stavljala ga je na vlažnu kožu.

Borba sa ožiljcima Kako bi ublažila vidljivost ožiljka, Briana je pre spavanja nanosila ši maslac direktno na akne i ožiljke. Ovo je radila svako veče – bez preskakanja.

Biljni suplementi Poslednji korak, ali jednako važan, jeste korišćenje biljnih suplemenata: kurkuma, mlečni čkalj, morske alge, bukovo drvo, neem. Briana kaže da bi prvo trebalo da se konsultujete sa lekarom i uradite alergološki tekst, pre nego što počnete da koristite ove biljke

'Tis the season to be cheesin

A post shared by Brianna Lopez (@briannagabrielaa) on

Na kraju, Briana napominje da je koristila isključivo prirodne proizvode. Nakon nedelju dana praktikovanja ove rutine nege, primetila je vidljive promene na svojoj koži. Već posle dva meseca, ten je postao ujednačen i sjajan. Manekenka i dalje štiti svoje lice, te obaveno čim izlazi napolje aplicira kremu za sunčanje.

Bonus video:

ŽELITE GUZU KAO ŠAKIRA: Radite ove vežbe, bićete oduševljene rezultatima!

(Espreso.co.rs/superzena.b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.