MRZELA JE DA VEŽBA I IMALA 125 KILA! Pogledajte je sada, A KORISTILA JE JEDAN PSIHOLOŠKI TRIK! (FOTO)
Kristina Karter je imala 125 kila, a sada izgleda savršeno, Foto: Printscreen/Instagram

wow

MRZELA JE DA VEŽBA I IMALA 125 KILA! Pogledajte je sada, A KORISTILA JE JEDAN PSIHOLOŠKI TRIK! (FOTO)

Svaka borba se isplati

Objavljeno:

Svaka priča o mršavljenju posebna je na svoj način, ali ona koju priča Kristina Karter je zaista posebna. Pre je imala 125 kilograma, dok se 2014. godine njen život nije drastično promenio, kada se odlučila na hirurški zahvat ugradnje želudačnog baj-pasa.

Godinu dana nakon Kristina izgleda bombastično, ali put do takvog tela nije bio lak.

Pored toga što je hirurški zategla obešenu kožu na stomaku nakon izgubljenih kilograma i odlučila se na silikonske umetke u grudima, morala je puno toga da promeni u sebi i svojoj psihi kako bi održala svoje novo telo i kako se ne bi vratila u prethodno stanje gojaznosti, prenosi portal Popšugar.

Sa svojim brojnim Instagram pratiocima podelila je životno iskustvo sa debljinom, te usponima i padovima koji su je doveli do željenog tela.

Šta treba promeniti u psihi kako bi zadržala mršavo telo?

Na svom Instagram profilu napisala je kako je u vreme snimanja "pre" i "posle" slika jednako volela hranu, ukus joj je bio jednako dobar i neodoljiv, ali ono što je promenila u percepciji iste je to što je počela da razmišlja o onome što jede.

"Pre sam živela od obroka do obroka. Doslovce sam razmišljala za vreme jednog obroka što ću jesti za sledeći. No, naučila sam kako uživaju u novim stvarima povezanim uz ishranu. Shvatila sam da volim kuvati i svaki dan sam pronalazila nove načine kako napraviti obroke s manje ugljenih hidrata i šećera, koji će biti ukusni, ali me neće udaljavati od mog cilja. Prestala sam se emocionalno prejedati i pronašla nove načine kako izraziti moje osećaje. ", napisala je na svom profilu.

Iako naglašava da mrzi da vežba, ona je pronašla načine kako se osloboditi stresa, poput sviranja klavira i vežbe.

Kristina je ostala ista osoba iznutra, ali za njenu fizičku i emocionalnu transformaciju zaslužan je teški rad.

Objašnjava koliko je važno pronaći nove načine oslobađanja od stresa i dobro se osećati bez pribegavanja hrani i prejedavanju.

"Naučila sam na teži način da se zbog loše hrane možeš osećati dobro u tom trenutku, ali se na kraju nikako ne osećaš dobro od nje", kaže.

Objašnjava koliko je važno pronaći nove načine oslobađanja od stresa i dobro se osećati bez pribegavanja hrani i prejedavanju.

BONUS VIDEO: Espreso u obilasku Đavolje Varoši

(Espreso.co.rs /Zdravakrava.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.