ŠTA SE NJIMA DESILO? Ove DEVOJKE su imale po 100 kg, a sad su TOP RIBETINE! 10 transformacija od kojih ćete ZANEMETI (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/jellydevote/andry_bella

MAGIJA!

ŠTA SE NJIMA DESILO? Ove DEVOJKE su imale po 100 kg, a sad su TOP RIBETINE! 10 transformacija od kojih ćete ZANEMETI (FOTO)

Ako su mogle one možete i vi

Objavljeno: 17:07h

Mnoge devojke vode borbu sa prekomernom težinom. Kod nekih je to samo nekoliko kilograma viška, dok ima i onih koje se godinama unazad trude da skinu i do nekoliko desetina kilograma. Dijete, naporni treninzi, izgladnjivanje, pa onda opet prežderavanje i povratak teško izgubljene kilaže...čini se da se ponekad nađu u začaranom krugu.

Međutim, ima i onih upornih i istrajnih, koje kilaža sputava da žive onako kako bi želele. Dosta im je podrugljivih pogleda, zadirkivanja, traženja garderobe u posebnim radnjama, konstantnog nezadovoljstva.

Predstavljamo vam neke od njih, koje su svojom transformacijom poslužile kao primer milionima devojaka koje imaju sličnih problema. One sada izgledaju potpuno drugačije, a njihova promena, ostavlja bez daha!

1. Kristal Briz

Kristal je zbog svoje prekomerne težine bila u depresiji a neretko su joj se javljale i suicidne misli izazvane reakcijama i ogovaranjem drugih ljudi. Ona je na svom Instagram profilu napisala da je bez obzira na transformaciju, ona i dalje ista osoba, samo malo manje naivna.

2. Malin Bjork

Malin se sa viškom kilograma borila čak dva puta, nakon oba porođaja. Međutim uspela da je povrati svoje "telo iz snova" i sada pokušava da motiviše i druge devojke da to isto urade.

A post shared by ?Malin björk (@malinbjork) on

3. Izabela Lima

Ova devojka se od najranijeg detinjstva boričla sa viškom kilograma. Ona je imala čak 30 kg više, a sada ostavlja bez daha!

4. Angela Krikmor

Angela se ugojila nakon što je ušla u "sigurnu zonu" u ljubavnoj vezi. Ona ipak zagovara osim vežbanja, zcrav način života, a ne iscrpljujuće dijete koje često imaju negativan uticaj na ljudski organizam

5. Andri Bela

Andri je na svom Instagram profilu, u opisu jedne od slika transformacije napisala da mršavljenje, a samim tim i briga o zdravlju za nju nije bio izbor, već obaveza koju duguje sebi. Ona dijetu nije doživela kao obavezu, već kao put ka odvikavanju od loših navika.

A post shared by adry_bella (@adry_bella) on

6. Flavija Moncano

Flavija nije jedina koja je doživela transformaciju. Osim toga što je ona izgubila 40 kilograma, i njen dečko je smršao 17 kilograma.

A post shared by Flavia Monzano (@flaviamonzano) on

7. Amanda Bosvel

Amanda, čija transformacija ostavlja bez daha, imala je poruku za svoje pratioce na instagramu:

"Kada nešto dovoljno želiš, ništa te neće sprečiti da to i ostvariš"

8. Dželi Devout

Dželi je smršala 70 kg. Presudio je trenutak na plaži kada je drugarica fotografisala. Ona je pogledala fotografiju i pomislila "Zar sam ovo stvarno ja?"

9. Kejtlin Golding

Kejtlin je imala 150 kilograma. Bila je prestrašena od same pomisli na promenu. Skupila je hrabrost i smršala 40 kg, ali se tu nije zaustavila. Njena konačna transformacija bila je 82 kilograma manje i sada ova mlada devojka ima samo 68 kg.

10. Andrea Karolinako

Andrea je na početku svog puta imala 108 kilograma. Ona je na svom Instagram profilu napisala:

"Jedna od najboljih odluka koje sam donela, bila je da sebe stavim na prvo mesto."

A post shared by Andrea Carolina?? (@d_r_e_y_a) on

BONUS VIDEO: Espreso intervju: Martin Stamenković, najbolji mladi fotograf na svetu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.