PODMLADITE LICE ZA MESEC DANA BEZ ODLASKA POD NOŽ: Matične ćelije ruže za blistavu kožu
Krema Alp Rose bazirana je na matičnim ćelijama alpske ruže, Foto: Profimedia

Efikasno rešenje

PODMLADITE LICE ZA MESEC DANA BEZ ODLASKA POD NOŽ: Matične ćelije ruže za blistavu kožu

Alp Rouse je revolucionarna krema bazirana na MATIČNIM ĆELIJAMA alpske ruže koja je poznata po tome što opstaje na ekstremno negostoljubivim mestima. Ova krema podmlađuje kožu, štiti kožu od uticaja sredine i poboljšava regeneraciju.

Objavljeno: 06.02.2018. 16:00h
  • 17

Postoji način da za samo mesec dana potpuno podmladite lice! Tajna je u sastojcima revolucionarne kreme Alp Rose, koja je bazirana na matičnim ćelijama alpske ruže.


Svi korisnici Alp Rose kreme su fascinirani njenim učinkom i rezultatima koji su
odmah vidljivi!

Alp Rose je revolucionarna krema bazirana na MATIČNIM ĆELIJAMA alpske ruže koja je poznata po tome što opstaje na ekstremno negostoljubivim mestima. Ova krema podmlađuje kožu, štiti kožu od uticaja sredine i poboljšava regeneraciju.

Alp Rose
Alp Rose foto: Promo

Stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, ova krema deluje sistemski.

Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, on stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju.


Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu, ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje.

Alp rose kremu možete odmah naručiti OVDE, po ceni od 4460 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Alp Rose je revolucionarna krema bazirana na MATIČNIM ĆELIJAMA alpske ruže koja je poznata po tome što opstaje na ekstremno negostoljubivim mestima.
Alp Rose je revolucionarna krema bazirana na MATIČNIM ĆELIJAMA alpske ruže koja je poznata po tome što opstaje na ekstremno negostoljubivim mestima.foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

BONUS VIDEO: Dr Kurir sa Dr Borivojem Savićem, genetičarem, o epigenetici kao budućnosti u lečenju!

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media