Kućne vežbe za ravan stomak: Za 2 nedelje salo nestaje!

Lako i brzo

Kućne vežbe za ravan stomak: Za 2 nedelje salo nestaje!

Treba samo da se “zamrznete” u svakoj pozi nekoliko sekundi i da maksimalno uvlačite stomak pri udahu
Objavljeno: 07.01.2016. 23:36h
U kućnim uslovima možete raditi jednostavan, ali veoma efikasan skup vežbi. Obavljajući ove vežbe u toku dve nedelje, primetićete kako vaš stomak nestaje.

Sve što vam je potrebno je - zid!

Viktorijini anđeli izgledaju opasno dobro! Evo kako im to polazi za rukom (FOTO) (VIDEO)

Vežbe se izvode u „statici“, odnosno treba da se “zamrznete” u svakoj pozi nekoliko sekundi. Ležeći na leđima, maksimalno uvlačite stomak pri udahu i zadržavate dah na 10-30 sekundi. Svaku vežbu treba uraditi minimum po deset puta. Pogodno je za sve uzraste. Bitno je pridržavati se pravila:1. Prva vežba:

Lezite na leđa, nogama okrenuti ka zidu. Primaknite se zidu, noge oslonite na zid kao u nekoj vrsti čučnja. Neka vam ruke budu pored tela, čvrsto oslonjene na pod. Zatim polako podižite celo telo dokle god je to moguće, oslanjajte se stopalima o zid. Zadržite se u ovoj pozi 10 do 30 sekundi i uvucite stomak.

Ala se talasa: Hrvatica pokazuje kako se od tverkovanja zatežu mišići (VIDEO) (GIF)

2. Druga vežba:

Ispružite ravno noge i naslonite ih uza zid. Neka vam težina bude u gornjem delu leđa. Donji deo leđa poduprite uz pomoć ruku. Neka vam jedna noga bude naslonjena uz zid, a drugom nogom dosegnite svoju glavu. To je jedna vrsta špage u vazduhu.3. Treća vežba:

Naslonite noge na zid. Neka vam cela zadnja loža, guza i noge budu naslonjeni na zid. Polako rukama pokušajte da dodirnete vrhove prstiju na stopalima. Vežbu raditi od 10 do 30 sekundi, čas jednom, čas drugom rukom.

4. Četvrta vežba:

Naslonite noge uz zid i to tako što će vam cela zadnja loža i noge biti prilubljeni uz zid. Zatim, raširite noge koliko god možete i zadržite se u tom položaju od 10 do 30 sekundi.

(Espreso.rs / zenskikutak.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media