O OVOJ SPRAVICI SVI PRIČAJU: Ona može da vam pomogne da SAČUVATE VAŠE ZDRAVLJE
Aero 360, Foto: Youtube printscreen

protiv vlage

O OVOJ SPRAVICI SVI PRIČAJU: Ona može da vam pomogne da SAČUVATE VAŠE ZDRAVLJE

Novi sistem za odstranjivanje vlage koji omogućava protok vazduha je još učinkovitiji pri upijanju vlage i uklanjanju neprijatnih mirisa

Objavljeno:

Novi sistem za odstranjivanje vlage koji omogućava protok vazduha je još učinkovitiji pri upijanju vlage i uklanjanju neprijatnih mirisa.

Vlaga predstavlja jednu od svakodnevnih briga većine domaćinstava, može se pojaviti kako u kućama, tako i u stanovima i često predstavlja veliku opasnost po čovekovo zdravlje.

Jedna od stvari koje posebno utiču na stvaranje vlage je loše urađena termoizolacija koja onemogućava da prostor svakodnevno ’’diše’’, a saniranje često predstavlja veliki trošak.

Kako bi olakšali borbu protiv vlage i pružili jednostavnu prevenciju, brend Ceresit je predstavio na tržištu neverovatnu inovaciju, Aero 360⁰ upijač vlage, koji predstavlja revoluciju u odstranjivanju vlage.

Prosečno domaćinstvo proizvede 12 litara vlage dnevno, što ume da bude glavni razlog kod povećane vlažnosti vazduha unutar stambenih prostora.

Novi sistem za odstranjivanje vlage AERO 360⁰ koji omogućava protok vazduha od 360⁰ je još učinkovitiji pri upijanju vlage i uklanjanju neprijatnih mirisa. Lako prenosiv aparat funkcioniše vrlo jednostavno, stavljanjem tablete u aparat, aktivira ga i upijanje vlage počinje istog momenta.

Providno kućište omogućava praćenje efikasnost upijanja, dok Aero tableta već nakon 12 sati stvara prve kapi unutar aparata. Pogodnosti neverovatnog Aero 360⁰ su mogućnost funkcionisanja bez potrebe za strujom ili baterijama, dok u slučaju prevrtanja, bezbednosne kopče sprečavaju prolivanje tečnosti, što ga čini izuzetno praktičnim u domovima sa aktivnim mališanima.

Najnovija inovacija od Ceresita pomaže, pored smanjenja vlage u prostoru, i osobama koje pate od alergija. Aero 360⁰ u svakoj prostoriji gde se postavi sprečava posledice koje mogu nastati usled nastanka viška vlage, dok istovremeno ljudima čini prostor prijatnijim za život.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.