BEZ ŠMINKE I OPERACIJA! Ovo SMANJUJE NOS za samo 15 minuta! (VIDEO)
Foto: print screen instagram / lillyghalichi

možete sami

BEZ ŠMINKE I OPERACIJA! Ovo SMANJUJE NOS za samo 15 minuta! (VIDEO)

Ona će odmah izazvati osećaj peckanja i toplote na koži, ali nema razloga da se bojite, to samo znači da je podstaknuta cirkulacija

Objavljeno:

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali jedna od najpoznatijih blogerki na svetu tvrdi da zahvaljujući ovom triku možete potpuno prirodno da smanjite nos, bez operacije i bez upotrebe šminke. Trebaće vam samo dva sastojka i 15 minuta vremena.

I BAŠ SVAKI PUT UPALI! 5 najboljih načina da on poludi od ljubomore! (FOTO) (GIF)

Blogerka Lili Galiči ima preko 2,2 miliona pratilaca na Instagramu i često kači tutorijale za šminkanje. Međutim, nedavno je objavila malo drugačiji video, trik za smanjivanje nosa pomoću paste za zube i rendanog đumbira.

Pitate se kako? Jednostavno, pomešajte ova dva sastojka tako da dobijete nešto što liči na masku, a onda je nanesite na nos. Masku koncentrišite na stranice nosa, i ostavite da tako odstoji 15 minuta.

foto: print screen instagram / lillyghalichi

Ova dva sastojka će odmah izazvati osećaj peckanja i toplote na koži, ali nema razloga da se bojite, to samo znači da je podstaknuta cirkulacija. Međutim, jako je bitno da masku ne nanosite na predeo oko očiju kako ne bi došlo do iritacija.

Kombinacija ova dva sastojka bi trebalo da utiče na smanjenje nosa tako što će učiniti da se masnoće koje se prirodno nalaze ispod kože istope. Tako će nos izgledati manje, ali nemojte se nadati velikim rezultatima ako imate problem sa samom dužinom nosa, ovo ne utiče na kosti i hrskavicu, pa će nos izgledati samo uže.

Tretman primenjujete jednom nedeljno.

Pogledajte kako to ona radi:

Bonus video:

9 načina za nanošenje ajlajnera

Naučite kako da nanosite klasični ajlajner, ali i najnovije, trendy tehnike koje će vaše oči istaći u prvi plan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.