Izgubila je 60 KILOGRAMA jer je jela SAMO OVE TRI STVARI!
Foto: Myzerocarblife

promenilo joj život

Izgubila je 60 KILOGRAMA jer je jela SAMO OVE TRI STVARI!

Imala je 37 godina i 118 kilograma, a onda je donela odluku...

Objavljeno:

Keli Hogan je majka troje dece koja je u 37. godini bila teška čak 118 kilograma, i odlučila je da nešto mora da uradi sa svojim životom. Usledila je neverovatna transformacija.

Ona je smršala čak 60 kilograma, a tvrdi da su za to zaslužne samo tri namirnice - jaja, meso i sir, to jest ishrana bez ugljenih hidrata.

Danas Keli ima 61 kilogram.

- Na zidu imam isprintane sve nutrijente koje meso sadrži u sebi, a svakog dana jedem meso, jaja i sir bez ičeg drugog, nikad ne pravim izuzetke - rekla je ona za Daily Mail.

Deca, stara 3 godine, 5 godina i 8 meseci, takođe jedu ishranu sa manje ugljenih hidrata, iako jedu voće i povrće, dok je suprug Džejms obožavalac ugljenih hidrata i ne želi da ih se odrekne.

Keli kaže da lako izlazi na kraj sa dijetom, ali priznaje da joj ponekad ipak nedostaje puter od kikirikija. Ona poredi odnos sa ugljenim hidratima sa odnosom narkomana prema drogi.

Sada smatra da je prekinula taj "začarani krug":

- Nemam želju za tom hranom. Kad sam bila na dijeti sa smanjenim udelom ugljenih hidrata, povremeno bih si dopustila slatkiše i to bi samo pogoršalo stvari - kaže Keli.

Ona je počela da se goji već u srednjoj školi, a po vlastitom priznanju probala je svaku dijetu koja postoji, ali nijedna nije urodila plodom.

Lekar joj je predložio prehranu bez ugljenih hidrata, doslovno joj garantujući da će uspješno smršati.

Ipak, sa ovim metodama se ne slažu nutricionisti, koji navode da u toj prehrani višak proteina i masnoća dovodi do toga da metabolizam proizvodi suviše ketona, sastojaka koji oštećuju bubrege, živce, jetru i druge organe. Što dijeta duže traje, to su oštećenja sve veća.

Zbog preteranog unosa zasićenih masnoća mogu se zakrčiti krvni sudovii izazvati srčani i moždani udar.

- Više ne brojim kalorije već jedem kad sam gladna. Ne vežbam i nemam problema sa kilažom - rekla je Keli. (Espreso.co.rs/Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.