ZABORAVITE NA BOTOKS! Ova devojka JEDNIM SASTOJKOM uklanja sve mrlje i bore s lica! (FOTO)
Foto: Printscreen

prejednostavno i prejeftino

ZABORAVITE NA BOTOKS! Ova devojka JEDNIM SASTOJKOM uklanja sve mrlje i bore s lica! (FOTO)

Svi mi želimo da imamo lepu i zdravu kožu, pa vam preporučujemo da umesto da koristite brojne hemijske proizvode, za negu kože koristite prirodne preparate

Objavljeno:

Takvom negom lica će vaša koža biti negovana i neće biti potrebe za raznim estetskim zahvatima. Npr. soda bikarbona vam može izuzetno biti od koristi prilikom nege lica. Soda bikarbona ima inače antiseptičko dejstvo. Očistiće vam kožu i smanjiti pojavljivanje akni. Samo pomešajte malo sode bikarbone sa vodom i nanesite na lice. Ostavite da stoji 15 minuta, a potom isperite. Radite ovo jednom ili dva puta nedeljno. Primetićete značajno poboljšanje. Akne i tamne mrlje će se smanjiti ili nestati.

foto: Profimedia

Inače soda bikarbona može da se koristi za mnogo toga. Možete da je koristite kao zamenu za dezodoranse jer su oni puni štetnih hemikalija.

foto: Profimedia

Zato je bolje da koristite sodu bikarbonu, upiće neugodne mirise, a nećete imati posledice. Pored toga, umesto štetnih dezodoransa, radije kupite one na kojima je naglašeno da nemaju aluminijuma i ostalih štetnih dodataka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.