Kako da vaš penis ostane zdrav? (FOTO)

DA SE POKAŽETE U KREVETU

Kako da vaš penis ostane zdrav? (FOTO)

Ponekad vam se desi da omanete kada mislite da ste spremni za akciju? Evo saveta kako da vam se to više ne deševa
Objavljeno:

Problem erektilne disfunkcije je sve češći poslednjih godina a mnoštvo mladića se bar jednom susrelo sa nemogućnošću erekcije ili doživljavanja orgazma. Zašto muškarci imaju erekciju ujutru? Odgovor je vrlo prost (FOTO) 50- godišnjak koji vodi zdrav način života verovatno ima bolji seksualni performans nego 30- godišnjak koji puši cigarete i pije alkohol- kaže Stien Lam, profesor na njujorškom Medicinskom Univerzitetu i autor knjige ‚‚ Najjači faktor: Kako održati zdravlje i seksualni život u bilo kojim godinama?" 3 uvrnuta poteza koja vam garantuju užitak tokom seksa (GIF)

Ovo su neki od saveta iz njegove knjige o tome kako poboljšati seksualno zdravlje i izbeći probleme sa seksualnom disfunkcijom. Žene otkrile koliko treba da traje savršen seks! Frajeri, da li mislite isto? 1. Rešite se masnih naslaga sa stomaka Masne naslage na stomaku uzrokuju brojne zdravstvene poteškoće, a između ostalog, blokiraju testosteron što može dovesti do seksualne disfunkcije. Za 25 godina žene će moći da imaju seks kao muškarci! Evo kako!
Za 25 godina žene će moći da imaju seks kao muškarci! Evo kako! 2. Prestanite da pušite Pušenje duvana utiče na krvne sudove, i konačno smanjuje erekciju. Pušači imaju 2 puta veći rizik za razvijanje problema erektilne disfunkcije.
Zašto muškarci glume orgazam? (FOTO)​ 3. Pešačite svaki dan Fizička aktivnost dovodi do bolje prokvrljenosti tkiva, a pored toga, pomaže u borbi sa depresijom i lošim raspoloženjem.
7 rečenica koje žene ni u ludilu ne žele da čuju u krevetu (GIF)​ 4. Redovno idite na preglede Rak testisa pogađa skoro 8000 muškaraca godišnje, uglavnom u razdoblju od 15 do 40 godina. Ukoliko se rano dijagnostikuje, izlečiv je u 95 procenata slučajeva. Iz tog razloga su važne redovne kontrole.
Depresivni ste posle seksa? Evo zašto se to događa! (FOTO)​ 5. Idite u krevet ranije Neredovan san može dovesti do povišenog krvnog pritiska, dijabetesa i čitavog niza drugih zdravstvenih poteškoća. Koncentracija testosterona kod muškaraca najviša je ujutro, a neredovan san (manje od sedam sati) može uticati na seksualno zdravlje.
Istorija vibratora: Lekari su ga prepisivali na recept za lečenje histerije! (FOTO) 6. Jedite više ribe Omega 3 masne kiseline su odlične za sveukupuno zdravstveno stanje, pa tako i za zdravlje penisa. Ukoliko ne jedete dovoljno ribe, pokušajte da u svakodnevnu ishranu uvrstite suplemente omega 3 masnih kiselina, što je u ovom kontekstu određena vrsta ‚‚zdravstvenog osiguranja".
7. Alkohol koristite umereno Umerene količine vina mogu povećati libido, ali čitava flaša može poremetiti stvari i dovesti do nemogućnosti postizanja erekcije. MMMMM: Seks rano ujutru... Ko ga ne voli? (FOTO) Alkohol umiruje, u manjim količinama delujući protiv anksioznosti i i seksualnih inhibicija, ali prevelika količina može imati suprotan učinak.
8. Pazite na stres Ovde su od ključnih važnosti hormoni nadbubrežne žlezde, poput kortizola ili adrenalina, a hronični stres samo dovodi do pogoršanja situacije. Koliko god da je to moguće, nastojte da izbegavate stresne situacije u kući, na poslu ili u odnosima sa ljudima. Loša vest za muškarce: Evo kad žene najčešće doživljavaju orgazam (FOTO) Ukoliko pazite na sve navedeno a i dalje imate problem sa erektilnom disfunkcijom, uzrok bi mogao biti psihološke prirode, pa bi bilo dobro da se posavetujete sa stručnom osobom iz oblasti mentalnog zdravlja. (Espreso.co.rs / Izvor: klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.