Igranje oka: Jednostavno rešenje koje zaustavlja ovaj neugodni problem (FOTO)

NAMIGIVANJE I ZDRAVLJE

Igranje oka: Jednostavno rešenje koje zaustavlja ovaj neugodni problem (FOTO)

Ova pojava je zaista jako neprijatna i može izazvati tegobe prilikom svakodnevnog funkcionisanja, a zapravo je tako lako izlečiva
Objavljeno: 22:42h

Igranje oka, odnosno pomeranje gornjeg ili donjeg kapka može biti posledica umora, stresa, naprezanja očiju, konzumacije prevelike količine kofeina. Takođe i suve oči i nedostatak hranjivih svari u telu, najčešće magnezijuma. Koliko kafa je najzdravije da popijete u toku dana? (FOTO) U retkim slučajevima može biti znak ozbiljnijeg zdravstvenog stanja poput problema sa nervima lica.

Šta pijemo godinama? Napokon dekodiran DNK kafe! (FOTO) Igranje oka obično prođe za dan, dva, ali nekad može trajati i danima što itekako zna biti nelagodno i ometajuće. Na sreću, postoji jednostavno rešenje koje preporučuju lekari: u mesto gde vam oko igra uperite tuš sa laganim mlazom mlake vode i polivajte do 2 minuta.
Da li ste znali da vam nesanica može izazvati halucinacije? Činite to jednom dnevno i ponavljajte svaki dan sve dok ne prestane. Ukoliko igranje nikako ne prestaje, morate se o0bratiti lekaru jer moždda imate problema sa nervima lica. (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.