4 saveta za žene koje spavaju pored muškarca koji hrče! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

vruća voda i bela buka

4 saveta za žene koje spavaju pored muškarca koji hrče! (FOTO) (GIF)

Spavanje na više jastuka, ispiranje sinusa vrućom vodom... Ima toliko načina da nastavite da spavate zajedno, a ne jedno na kauču, a drugo u krevetu

Objavljeno:

Nisu više kuguarke! Postoji novi naziv za starije žene koje vole mlađe muškarce! (FOTO) (GIF)

Mnoge žene pate kad nakon napornog radnog dana legnu u krevet i umesto da mirno zaspe i čvrsto spavaju, slušaju hrkanje svog partnera. Prvo rešenje koje se nameće je da jedno od njih ode da spava na kauču, ali budući da kauč nije udoban kao krevet pokušajte s nekim od ovih saveta.

4 saveta za žene koje spavaju pored muškarca koji hrče!

foto: giphy

1. Naterajte ga da spava na strani

Svaki put kad najviše hrče vaš partner spava na leđima. U tom položaj jezik i mišići ždrela i jezika mogu biti previše opušteni, što omogućava jeziku da zapada unazad prema disajnim putevima. Stoga ga okrenite na stranu jer u toj poziciji mu jezik neće blokirati grlo. Kako biste bili sigurna da će ostati u toj poziciji možete da stavite jastuk blizu njega da se ne okrene ponovno na leđa.

foto: profimedia

2. Redovno menjajte jastuke i jastučnice

Prema članku objavljenom u ‚‚Telegraph.co.uk" čest uzrok hrkanja su i alergije. Kako biste eliminisali potencijalne alergene bitno je da redovno menjate navlake za jastuk, a ako ne možete da operete jastuk onda bi gtrebalo da ga zamenite. Takođe svom partneru možete predložiti da spava na više jastuka jer će mu disajni putevi biti prohodniji.

foto: giphy

3. Tuširanje vrućom vodom

Ako je hrkanje nazalno onda je jasno da je uzrok začepljen nos ili problemi sa sinusima. Ako je tako možete da mu predložite da koristi kapi za nos ili da se pre spavanja istušira vrućom vodom jer će mu se od pare otvoriti nazalni kanali, takođe bi bilo dobro da sinuse ispire mlakom slanom vodom.

foto: giphy

4. Napravite ‚‚belu buku"

Verovatno ste zbunjeni ovim savetom, ali bela buka su pozadinski zvuci koji dolaze od televizije, sa radija ili sa ulice ‚‚pustite" ih u sobu i tako ćete donekle kamuflirati buku koju vaš partner stvara svojim hrkanjem.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: zdravakrava.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.