SAMO 4 KORAKA DO TRAJNO TAMNE KOŽE: Kako da zadržite ten posle letnje sezone
Foto: Shutterstock

poslušajte savete

SAMO 4 KORAKA DO TRAJNO TAMNE KOŽE: Kako da zadržite ten posle letnje sezone

Većini žena preplanuli ten donosi samopouzdanje

Objavljeno: 13:13h

Leto je napokon ovde, a krenula je i sezona godišnjih odmora, ali i provođenja vikenda na moru ili na bazenima, samo kako bi se pobeglo iz užarenog grada.

Iako sve žene ne vole da se sunčaju, većina obožava tamniju kožu, jer se tako osećaju lepše i imaju veće samopouzdanje, pa nije ni čudo što preplanuli ten žele da zadrže što je duže moguće.

Ali, znate li kako to da postignete? Ako je odgovor "ne", mi vam danas otkrivamo sve tajne.

Pripremite kožu za sunčanje

Ključ dugotrajne preplanulosti leži u kvalitetnoj pripremi kože, pre nego uopšte stignete na plažu. Prvo što vam treba jeste dobar piling, koji će ukloniti mrtve ćelije i učiniti vašu kožu zdravijom.

foto: Shutterstock

Ostanite hidrirani

Ako je vaša koža pravilno hidrirana, vaš preplanuli ten biće postojaniji, poručuju stručnjaci, zato ne zaboravite da pijete dovoljno vode.

Što nežniji piling

Zapamtite sledeće: oštri pilinzi biće previše hrapavi za kožu, mogu je oštetiti pa birajte one nežne, koje ćete raditi 1 - 2 puta nedeljno, kako bi vaš ten sporije, ali i ravnomernije bledio.

foto: Shutterstock

Izbegavajte tople kupke

Umesto kupanja u toplim kupkama, odaberite topli tuš, ako ne možete zamisliti tuširanje u mlakoj vodi, pokušajte sušiti kožu na što prirodniji način, umesto da je trljate peškirom.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.