Šta sve može da vam se desi ako ne idete redovno u WC?

OPREZ, NIJE ŠALA

Šta sve može da vam se desi ako ne idete redovno u WC?

Da vaša kaka govori dosta o vašem zdravlju, potvrđuju lekari širom sveta. Zato obraćajte pažnju na njene promene
Objavljeno: 21:11h

Šesnaestogodinšnja devojčica Emili Titerington umrla je od srčanog udara, a nakon autopsije otkriveno je čak osam nedelja nije vršila veliku nuždu zbog straha od toaleta. Ako imate ovih 8 simptoma, trk kod lekara, možda imate rak! (FOTO) Ovo je imalo direktog uticaja na njeno zdravlje.

Da izmet govori dosta o vašem zdravlju, potvrđuju lekari širom sveta. Zato obraćajte pažnju na njegove promene. Ne, nije šala. 1. Tvrda i suva kaka: Izmet bi trebalo da bude sačinjen od 75% vode, kako bi lakše izlazio iz organizma. neredovnim odlaskom u toalet dolazi do sušenja i bola prilikom nužde.
2. Hemoroidi: Muka koju mnogi ljudi muče. Imaćete problema sa sedenjem, pratiće vas bol i peckanje uz povremeno krvarenje. 3. Dijareja: Zadesi vas kad se najmanje nadate, trčeći morate do WC-a. Ovo stanje može dovesti do dehidatacije. Ali, ako ne idete u WC sve te štetne materije ostaju u vašem organizmu jer voda ispari.
4. Zatvor: Ako organizmu ne dozvoljavate da izbaci toksine iz tela, on će ih apsorbovati, što je užasno štetno. Što duže odlažete, to je veća verovatnoća da ćete dobiti zatvor, a prošitali ste šta se dogodilo šesnaestogodišnjoj Emili. 5. Nivo toksina: Što duže zadržavate izmet u telu, to vam organizam kupi više otrova. Organi upijaju toksine i može doći do stanja opasnog po život.
6. Pad raspoloženja: Neredovan odlazak u Wc i pražnjenje mogu uticati na vaše psihičko stanje. Postaćete neraspoloženi, razdražljivi, osetljivi i tužni. (Espreso.co.rs / elitereaders.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.