Kako da prepoznate da li imate mladež ili melanom? (FOTO)

BRINITE O SVOM ZDRAVLJU

Kako da prepoznate da li imate mladež ili melanom? (FOTO)

Nekada je doživljavan kao ukras, dame koje ga nisu imale crtale su veštački na licu ili telu, sada je postao opasan
Objavljeno:

Melanom je vrlo opasna izraslina na koži, u obliku mladeža, i postala je izuzetno rasprostranjena tokom poslednjih godina. Melanom može biti smrtonosan zato se na vreme mora lečiti, ali zbog sličnosti sa mladežima mnogi ljudi ga ne raspoznaju na vreme. Samo 1 kašika maslinovog ulja na prazan želudac i efekat je VAU! (FOTO) Ukoliko imate nekih promena na koži, ovih nekoliko koraka će vam pomoći da prepoznate šta zapravo imate na telu:

Da li je promena na koži asimetrična? Da li ima nejasne ili izreckane granice? Da li menja boju? Da li je prečnik veći od 6 milimetara? Da li se tokom vremena menja veličina, oblik, boja ili ponašanje? Rešite se bubrežnog kamenca za 10 dana! (FOTO) Simptomi kao svrab i krvavljenje su glavni znak maligniteta. Bilo koja nova promena na koži koja je prethodno izgledala normalno, kod osoba starijih od 40 godina se smatra sumnjivom i može upućivati na melanom.
On se može pojaviti bilo gde na koži, a najčešće se nalazi na koži grudnog koša i na nogama. Nastaje na zdravoj koži, ali može da se pojavi i na mestu prethodnog mladeža. Uz pomoć ovih 9 trikova rešite se glavobolje, bubuljica i opekotina bez lekova! (FOTO) Melanomi mogu veoma brzo da rastu i da se šire na unutrašnje organe, pa je zbog toga neophodan najčešće hirurški tretman. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.