OBRATITE PAŽNJU, ovo vam može spasiti život! Boja mokraće pokazuje da li imate TUMOR!
Foto: Stock

OPEZ

OBRATITE PAŽNJU, ovo vam može spasiti život! Boja mokraće pokazuje da li imate TUMOR!

Naime, boja mokraće može otkriti neke stvari vezane za zdravlja, od toga da li imate problema sa bubrezima do toga da vam negde raste tumor
Objavljeno: 19:34h

Boja piva, gotovo taman urin - signal da možda postoji problem sa jetrom, ali i znak da ste dehidrirali. Dva dana unosite više vode, ukoliko se boja ne promeni, odmah idite kod lekara.

Ružičasta ili crvenkasta - ova boja se može javiti u urinu ukoliko ste jeli mnogo cvekle ili bobičastog voća. Međutim, češće je znak da u urinu ima krvi što može da ukazuje na ozbiljne zdravstvene probleme poput bolesti bubrega, tumore, infekciju urinarnog trakta, probleme s prostatom ili nešto drugo. Takođe, urin je takve boje i kod trovanja živom. Odmah se javite lekaru!

PROVERENO POMAŽE! Uradite ovih 5 STVARI i smršaćete DOK SPAVATE! Narandžasta boja - i u ovom slučaju se može raditi o dehidraciji, ali i o problemima s jetrom ili žučnim kanalom. Takođe, mokraća je takve boje i kod trovanja hranom. Savet je da se javite lekaru, piše 24sata.

Plave ili zelene boje - retko genetsko oboljenje može da rezultira ovakvim bojama urina, ali i neke bakterije koje inficiraju urinarni trakt. Moguće je i trovanje hranom ili uzimanje određenih lekova. (Espreso.co.rs/Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.