PRIMEĆUJETE LI NEKE OD OVIH 9 ZNAKOVA? Ako je odgovor DA, onda je vreme za detox!
Foto: Spectra / Shotshop GmbH / Profimedia

online kupovin

PRIMEĆUJETE LI NEKE OD OVIH 9 ZNAKOVA? Ako je odgovor DA, onda je vreme za detox!

Objavljeno:

Da li ste primetili da se osećate umorno, da vam koncentracija opada ili da imate hronične probleme poput glavobolja ili bolova u zglobovima? Možda su ovi simptomi znakovi da je vašem telu potrebna detoksikacija. Evo kako da prepoznate da li je vreme za detoks:

Problemi sa spavanjem: Ako uveče ne možete da zaspite to može biti posledica konzumiranja alkohola, kofeina ili hrane na koju ste osetljivi. Detoksikacija može poboljšati kvalitet vašeg sna. Takođe, mogu vam pomoći FITOSAN kapsule.

Poremećaji koncentracije: Kofein, gluten, šećeri i druge namirnice mogu ometati vašu koncentraciju. Zamena ovih namirnica biljnim čajevima može vam pomoći da se fokusirate i održite energiju tokom dana.

Loš zadah: Neravnoteža u crevnoj flori može uzrokovati loš zadah. Detoksikacija može pomoći u ponovnom uspostavljanju ravnoteže i poboljšanju oralnog zdravlja.

Problemi sa kožom: Ishrana bogata procesuiranom hranom i šećerima može dovesti do pojave akni, suve kože i drugih problema sa kožom. Detoksikacija može poboljšati izgled i čistoću vaše kože.

Bolovi u zglobovima: Upalni procesi u telu mogu uzrokovati bolove u zglobovima. Eliminacija inflamatornih namirnica iz ishrane može pomoći u smanjenju ovih bolova.

Hronična upala sinusa: Mlečni proizvodi mogu biti jedan od uzroka problema sa sinusima. Detoksikacija može pomoći u identifikaciji i eliminaciji ovih izazivača upale.

Zavisnost od određenih namirnica: Ako često posežete za kafom, čokoladom, vinom ili sirom, možda je vreme da prekinete ovaj začarani krug. Detoksikacija može pomoći u prekidu zavisnosti od određenih namirnica i uspostavljanju zdravijih navika ishrane.

Nervoza i umor: Ishrana bogata rafinisanim šećerom i mastima može uzrokovati oscilacije u raspoloženju i nedostatak energije. Zamena nezdravih grickalica zdravijim alternativama može pomoći u smanjenju nervoze i umora. METABOMAX kapsule su bogat izvor vitamina B9 i B12 koji igraju važnu ulogu u procesima deobe ćelija, normalnoj sintezi aminokiselina i stvaranju krvi, smanjenju umora i iscrpljenosti i održavanju normalnog energetskog metabolizma.

Česte infekcije: Većina imunog sistema nalazi se u crevima, pa neravnoteža u crevnoj flori može dovesti do čestih infekcija. Detoksikacija može pomoći u jačanju imunog sistema i smanjenju podložnosti infekcijama. Saznajte više o prirodnoj detoksikaciji pomoću GREEN FIT biljnih kapi i IMUNOFIT kapsula.

pr
foto: Promo

Detoksikacija može biti ključna za poboljšanje vašeg zdravlja i blagostanja. Osluškujte signale koje vam telo šalje i pružite mu podršku koja mu je potrebna da povrati ravnotežu.

Metabomax dostupan je po ceni od 2.480 rsd. Poručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Imunofit kapsule za jači imunitet poručite OVDE po ceni od 2.580 rsd.

Fitosan kapsule po ceni od 2.820 rsd možete poručiti klikom OVDE ili putem telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili

pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i

možete ga naručiti klikom OVDE.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.