STRUČNJAK OTKRIO ŠTA TAČNO PRAVI NEPRIJATAN MIRIS 'TAMO DOLE': Mnoge žene nisu imale pojma - zbog OVOGA se OSEĆATE
Ilustracija, Foto: Profimedia

SAZNAJTE

STRUČNJAK OTKRIO ŠTA TAČNO PRAVI NEPRIJATAN MIRIS 'TAMO DOLE': Mnoge žene nisu imale pojma - zbog OVOGA se OSEĆATE

Ako intimno područje miriše čudnije nego obično, mnoge žene mogu pomisliti da dolazi iz njihove vagine

Objavljeno:

Znojenje je potpuno prirodno i nakon dugog dana možete početi da primećujete da vaše prepone jače mirišu, ali mnogi ljudi ne shvataju odakle taj miris zapravo dolazi.

Ako intimno područje miriše čudnije nego obično, mnoge žene mogu pomisliti da dolazi iz njihove vagine. Umesto toga, zdravstveni stručnjak je objasnio da miris možda dolazi iz nabora kože oko prepona. Meri Fater, koja je poznata kao Madam Svit, prikupila je skoro 800.000 pratilaca na mreži TikTok gde deli svoje savete i trikove za ličnu higijenu.

Ljubitelj "čiste lepote" kaže da je prva stvar koju žene govore kozmetičarima "izvinite zbog mirisa", prema snimku koji je prikupio više od 10.000 lajkova na Instagramu. Ovo je potpuno normalno, ali Meri je rekla da postoji prirodan način da se spreči miris međunožja.

Vagina
foto: Profimedia

- Ovo je oblast u kojoj ima veoma malo vazduha. To je oblast koja je zatvorena sa veoma malo vazduha, pa se često znoji između nabora kože i tada počinje da se oseća neprijatan miris. Svi imamo ovaj problem. Ne šetamo goli ceo dan. Zato nosimo pantalone. Nosimo donji veš. Pa, nadam se. U tim slučajevima mogu da se skupe znoj i bakterije - rekla je ona, piše "Miror".

Uzroci neprijatnih mirisa vagine

Meri je rekla da bi preporučila korišćenje "nečeg prirodno antibakterijskog, a ne hemijskog koktela" i bez mirisa, kao što je sredstvo za čišćenje na bazi čajevca. Komentarišući savet stručnjaka, jedan estetičar je rekao: "Ja sam estetičar i možete da uđete potpuno čisti, ali ako počnete da se znojite od stresa, područje će odmah zaudarati. Znoj dovodi do smrada, a uzrok je nekada stres".

Neki su savetovali sapun od čajevca kao i prirodni dezodorans sa sodom bikarbonom. Takođe, prah od kukuruznog škroba je isto dobar za upijanje znoja.

BONUS VIDEO

01:17

ZBOG ČEGA ŽENE NE OSTAJU TRUDNE VIŠE OD JEDNOG PUTA? Ginekolog obelodanio: Nisu finansije, ZBOG OVOGA SA TRUDNICE NAJUGROŽENIJE!

(Espreso/republika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.