DOKTOR OTKRIO KAKO IZGLEDA OPERACIJA POVEĆANJA POLNOG ORGANA: Muškarci, posle ovoga nema NAZAD - UŽASNO JE (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Romans Klevcovs / Alamy / Alamy / Profimedia

obratite pažnju

DOKTOR OTKRIO KAKO IZGLEDA OPERACIJA POVEĆANJA POLNOG ORGANA: Muškarci, posle ovoga nema NAZAD - UŽASNO JE (VIDEO)

Ako pitate muškarce da li su i koliko zadovoljni svojim polnim organom teško da ćete dobiti iskren odgovor

Objavljeno:

Sa jedne strane, mnogo je nesigurnih među njima koji, kako statistike pokazuju, zaista nisu zadovoljni svojom muškošću, dok bi sa druge strane većina pohvalno rekla kako su i više nego zadovoljni.

Ipak, praksa pokazuje drugačije. Najnoviji trend koji je među muškarcima poznat kao "želking" uključuje tretman nad polnim organom što podrazumeva njegovo povlačenje i istezanje dok je polu-erektan u nadi da će vremenom rasti.

Kako prenosi britanski San, ideja je da svaki pokret ruke polako kida delikatno tkivo i kasnije formira ožiljno tkivo koje ga čini natečenijim, a samim tim i većim. Ova drevna praksa ipak napominju stručnjaci može dovesti do Pejronijeve bolesti.

Penis
foto: Profimedia

Doktorka Sara Džervis za ovaj portal ističe kako se bolest dešava kada se ožiljno tkivo formira duž penisa. Vidljivo je, kako ona kaže, kada je polni organ uspravan ali i dalje može biti problematičan jer može izazvati bolne erekcije i otežati se*s. Ožiljci mogu da zakrive muški polni organ i da stoga izgledaju kraće. Želking kako ga zovu, je po nekim urolozima "čisto gubljenje vremena".

Doktor Džamin Brambat je za Dejlimejl rekao kako to može biti bolno i da ožiljcima treba tri do šest meseci da se nakupe da bi primetili promenu, a nekada i do godinu dana.

Posle ove "intervencije" urolozi tvrde kako su videli više pacijenata u njihovoj ordinaciji nego inače.

@realdavidboydmd There is no evidence this works, but if it intrigues you… profeed with caution. #fyp #health #doctor ♬ original sound - Dr. Boyd

- Vidim to kod mnogih mladih, kako u kancelariji tako i u pitanjima koja mi postavljaju na mreži, ali i od ljudi u mom ličnom životu. Mikrosuze u tkivu penisa su potencijalni uzrok Pejronijeve bolesti odnosno sindroma zakrivljenosti koji dramatično utiče na mušku se*sualnu funkciju- ističe dr Džastin Dabin urolog sa Floride za Psihology today.

Ona je otkrila da je viđala pacijente sa modricama, bolom i oštećenjem polnog organa. Ovaj poznati trend može u budućnosti da smanji penis kod muškarca a to može kako ona ističe da pogorša njegovu genitalnu nesigurnost.

Kako povećati penis?

Ne postoji prirodan način kako da povećate svoju muškost ali može pomoći u poboljšanju njegovog izgleda. Britanska nacionalna zdravstvena služba ističe neke promene u životu koje biste mogli da uvedete da izgledate bolje.

- skratite stidne dlake- ako ste čuli poslovicu "skratite travnjak kako bi drvo izgledalo veće" to možete učiniti i sa stidnim dlačicama što objašnjava neke stvari.

- izbacite pivski stomak-gubitak težine je odličan način da vaša muškost izgleda veće

- učvrstite se- tako će izgledati duže

Ukoliko želite da ipak dodate koji centimetar razgovarajte sa vašim lekarom opšte prakse o mogućim opcijama. Uz to, stručnjaci napominju da je čest briga o veličini penisa povezana sa niskim samopoštovanjem.

Studija iz 2015. godine pokazala je da prosečna dužina penisa u erekciji iznosi 13,1 cm. prosečan penis je 2021. godine bio 15,24cm dok je 1992. godine bio oko 12cm.

Muškarci naravno o tome drugačije govore i često lažu o veličini svog penisa kako bi prema rečima doktora "naduvali" svoj ego.

BONUS VIDEO

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

(Espreso/srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.