DOKTOR MILOŠEVIĆ OTKRIO ZAŠTO SRPKINJE TEŠKO DOŽIVE VRHUNAC: Zbog jedne stvari SVAKA FOLIRA - osuo BRUTALNE tvrdnje
Dr Milošević, Foto: Printscreen/youtube/PRVA

obratite pažnju

DOKTOR MILOŠEVIĆ OTKRIO ZAŠTO SRPKINJE TEŠKO DOŽIVE VRHUNAC: Zbog jedne stvari SVAKA FOLIRA - osuo BRUTALNE tvrdnje

Urolog Aleksandra Milošević je detaljno objasnio kako i zašto žene teže dožive vrhunac od muškaraca

Objavljeno: 20:57h

"Ženski orgazam je i dalje velika tabu tema iz više razloga, prvobitno zbog našeg vaspitanja, gde žena na neki način treba da glumi ili da bude nešto slabija od muškarca, a mnogi ne znaju da je žena u tom pogledu daleko jača od muškarca", započinje naš sagovornik i dodaje:

"Danas je umesto komunikacije mnogo lakši izbor pornografija, pogotovu ako se naviknete na masturbaciju koja treba da predstavlja jedan poseban deo života, fazu u pubertetu i za žene i za muškarce kada se upoznaje telo, a svi parametri pokazuju da žene podjednako masturbiraju kao i muškarci. Masturbacija treba da se polako završava starenjem i da prelazi u komunikaciju, a tu se javlja prvi problem, jer se žene u neku ruku plaše da muškarcu otvoreno govore o svojoj seksualnosti i otkriju svoje želje i potrebe", napominje dr Milošević.

Orgazam
foto: Profimedia

Kod žena je vekovima bila sputavana seksualnost

"Kod žene je to gašeno stotinama godinama unazad. Vidite slike žena iz srednjeg veka, sve su predstavljene. Prema tome, ženska seksualnost je čak bila osuđena tada. Žene imaju mnogo veću seksualnu moć od muškaraca. Samo što žena nema taj nagon kao što ima muškarac i može da kalkuliše, kanališe i bira. Žena može masturbacijom da doživi orgazam za 2,5 minuta, a muškarcu treba 4. Žena može da doživi više orgazmičko zadovojstvo, a muškarcu, naučno gledano, treba mnogo vremena da dođe do drugog intimnog odnosa. Posle prvog orgazma uključuje se progesteron. To je muški hormon. Žena kad ga dobije, ona i dalje ne gubi želju za odnosom. Muškarcu treba vremena da prođe progesteronska faza", napominje urolog.

Naš sagovornik kaže i da se situacija dodatno pogoršava jer žene ne žele da govore o ovom problemu sa svojim partnerima već glume pred njima orgazam.

"Svaka druga žena u Srbiji tokom seksualnog odnosa ne doživi orgazam. Muškarci moraju da shvate da nije poenta u žestokom intimnom odnosu ili veličini polnog organa. Ženama za orgazam nekada treba lepa reč i nežan dodir. Takođe, nije bitan kvantitet nego kvalitet, bolje i jedan intiman odnos koji je zadovljio ženu, nego pet u kome ona nije osetila nikakvo zadovoljstvo", kaže naš sagovornik.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Skandinavke su najzadovoljnije intimnim odnosima

Kako napominje naš sagovornik žene iz Skandinavije najviše su otvorene po pitanju svoje seksualnosti i imaju najviši postotak zadovoljnih žena u seksualnom smislu.

"Po svim stastistikama žene iz Norveške i Švedske su najzadovoljnije svojim intimnim životom, što nas opet dovodi do kurturoloških sloboda i vaspitanja. Sa druge strane Turkinje i Italijanke, a tu negde spada i naša zemlja, jer smo vrlo blizu po kulturi i mentalitetu, spadaju u najnezadovoljnije žene, kada su u pitanju intimni odnosi", priča Milošević i dodaje da se zalaže za zlatnu sredinu, da ne valja ni preterano biti otvoren i ići u promiskuitet, ali sa druge strane žene sa ovih prostora treba da budu slobodnije i otvoreno razgovaraju sa svojim partnerima jer će samo tako zajedno doći do obostranog zadovoljstva.

Orgazam
foto: Profimedia

Većina žena se nakon intimnog odnosa oseća opušteno jer se u trenutku oragazma u mozgu oslobađaju hormoni koji eliminišu stres. Orgazam koji žena doživi sa partnerom, pomaže joj da se sa njim poveže na dubljem nivou, a takođe ima veoma pozitivan uticaj na ženino kako fizičko, tako i psihičko zdravlje, zbog čega je podjednako važno da i "slabiji pol" doživi vrhunac u krevetu.

BONUS VIDEO

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/zenablic/Marija Brčić/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.