SNAŽAN IMUNITET UZ PRIRODNI DETOKS: Dočekajte jesen spremni i zdravi!
Promo, Foto: Jessica Long / Alamy / Alamy / Profimedia

online prodaja

SNAŽAN IMUNITET UZ PRIRODNI DETOKS: Dočekajte jesen spremni i zdravi!

Kada birate biljne kapi za detoksikaciju, važno je odabrati visokokvalitetne proizvode od pouzdanih proizvođača, a Green Fit biljne kapi su upravo takve

Objavljeno:

Dok jesen polako, ali sigurno uzima pun zamah, mnogi od nas osećaju potrebu za jačom hranom, toplim napicima i sezonskim poslasticama koje nas greju u hladnim danima. Međutim, ova sezonska iskušenja često vode ka povećanju unosa kalorija i manje fizičke aktivnosti, ostavljajući nas osećajem tromosti i iscrpljenosti.

Ako se i vama ovo dešava s dolaskom hladnih dana svake godine, važno je zapitati se - da li mi je potreban detoks? Odgovor je često "da". Sezonske promene u ishrani i stilu života mogu stvoriti potrebu za čišćenjem organizma od toksina kako bismo podržali naš imunološki sistem i spremni dočekali sezonu prehlada.

Jesen je idealno vreme za pokretanje procesa detoksikacije, a biljnim kapima za detoksikaciju možete pružiti podršku u ovom važnom zadatku. Evo zašto je to važno:

1. Očistite organizam od toksina: Nezdrava hrana i nedostatak fizičke aktivnosti dovode do stvaranja masnih naslaga i toksina što nikako ne pogoduje našem imunitetu koji u ovom periodu treba da bude u top formi i radi punom parom. Zbog toga je jesen pravo vreme za veliko čišćenje organizma. Detoksikacija pomaže u eliminaciji štetnih materija i čišćenju organa kao što su jetra, bubrezi i creva.

2. Ojačajte imunološki sistem: Čišćenje tela može pomoći u jačanju imunološkog sistema, čineći vas manje podložnim sezonskim prehladama i virusima. Snažan imunitet je ključ za očuvanje zdravlja tokom jeseni i zime.

3. Povećajte energiju: Detoksikacija može pomoći u poboljšanju nivoa energije i vitalnosti. Kada se oslobodite toksina, osećate se manje umorno i spremno za sve izazove koje jesen može doneti.

4. Poboljšajte varenje: Biljni kapima za detoksikaciju često sadrže sastojke koji poboljšavaju varenje, pomažući telu da bolje apsorbuje hranljive materije iz hrane.

5. Očuvajte zdravu težinu: Detoksikacija može pomoći u regulaciji telesne težine, posebno nakon sezona obroka obilnih kalorijama.

Detoksikacija nije samo za proleće; jesen je takođe idealno vreme za ovaj proces. Biljni kapima za detoksikaciju nude prirodnu podršku telu u ovom procesu, pomažući vam da se oslobodite toksina i očuvate svoje zdravlje.

Kada birate biljne kapi za detoksikaciju, važno je odabrati visokokvalitetne proizvode od pouzdanih proizvođača, a Green Fit biljne kapi su upravo takve. Njihova jedinstvena kombinacija krušine, morača, rastavića, breze i đumbira pruža podršku vašem telu na nekoliko ključnih načina:

  1. Krušina je poznata po svojoj sposobnosti da podrži zdravu funkciju creva. Pomaže u regulaciji probave, smanjuje osećaj nadutosti i pomaže eliminaciji toksina iz tela.
  1. Morač je bogat antioksidansima i fitonutrijentima koji podržavaju funkciju jetre. Jetra igra ključnu ulogu u procesu detoksikacije, a morač pomaže u održavanju njenog zdravlja.

  1. Rastavić je biljka koja se tradicionalno koristi za poboljšanje funkcije bubrega i mokraćnih puteva. Ovo je od suštinskog značaja za proces eliminacije štetnih materija iz tela.

  1. Breza je još jedan sastojak koji podržava zdravu funkciju bubrega i mokraćnih puteva. Pomaže u izbacivanju viška tečnosti i toksina iz tela.

  1. Đumbir ima protivupalna svojstva i pomaže u ublažavanju simptoma probavnih problema. Takođe poboljšava cirkulaciju i podržava imunološki sistem.

Zato, ove jeseni, pre nego što se prepustite jesenjim poslasticama, razmislite o tome da pružite svom telu moćan i potpuno prirodan proces detoksikacije. Ojačajte svoj imunološki sistem, povećajte energiju i ostanite zdravi i vitalni tokom cele sezone. Vaše telo će vam biti zahvalno!

GREEN FIT biljne kapi sadrže vodeno-etanolne ekstrakte lekovitog bilja, a između ostalog i ekstrakte herbe rastavića i lista breze, koji naučno dokazano štite jetru i stimulišu lučenje žuči (rastavić), i takođe ostvaruju pozitivan efekat na metabolizam holesterola i zdravlje digestivnog trakta (list breze).

Promo
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.